Igår och idag..

Ja, nu har jag lite att berätta..

Igår åkte jag över dagen till Mariestad och lekte med min systerdotter, och pratade massor med min storasyster :) Det var en mycket trevlig dag. Vi var ute på promenad genom staden, vandrade till Biblioteket och hämtade ut "min första bok", som Biblioteket låter nyfödda barn få gratis.. En ny bok väljs att vara "min första bok", varje år. Så den hämtade vi. Sedan gick vi till Ica Oxen så att Marlén fick handla lite.. Jag passade på att köpa ett grattiskort till Marva (en vän till familjen), som fyller år på fredag.
Sedan gick vi hem och busade lite mer. Embla visade vad hon lärde sig i måndags.. Hon lärde som att resa sig själv upp i soffan genom att hålla i ryggstödet.. Hon är jätte duktig, och fort går det! Jag spelade in det på film :)

När det var dags att åka hem så hjälpte Erik mig att montera ner den träningsmaskin som jag har köpt utav Marlén. Hon använder den inte, och jag tycker att den passar mig att träna med här hemma.. Så han hjälpte mig att ner den till min bil.. sedan brummade jag hem..

Väl hemma blev det konka och bära för mig och Joakim för att få maskinen från garaget och upp till lägenheten. Idag har jag träningsverk pga. det! haha! Vi monterade även ihop den, så nu står den i vardagsrummet, "fit for fight"! haha.

Idag har vi varit nere på polishuset och fixat Pass till oss båda.
Efter det gick vi till banken och öppnade ett nytt sparkonto och satte in de gemensamma pengarna vi fick i julklapp (samt var sin egen summa), detta är nu början till vår semesterkassa. Vi har ju planer på att ta oss utomlands i år, vi två! En sista minuten resa till sommarslutet.. :)
När vi hade fixat med banken åkte vi iväg till Mariebergs gallerian och köpte födelsedagspresent till Petter som har fyllt år. Vi är bjudna på födelsedagsfest där i helgen. Hoppas att han blir glad över våran present.

Nu när vi kom hem, för en dryg timme sedan så fixade vi med lunch. Jag passade även på att ringa till min praktikplas som jag börjar på nu på måndag. Jag tänkte ta en sväng förbi den gatan under denna vecka för att veta hur jag hittar dit på måndag morgon.. Gäller att vara väl förberedd ;P

Nej, nu ska jag dra iväg till USÖ. Det är grupmöte idag, samt att vi ska väga oss.. Håll tummarna för mig att det går bra! :)

Hej då!

Kommentarer
Postat av: Tessy

Ahaaa, det är såå man ska bära sig åt med träningsmaskiner ;) bära omkring på dom så man blir riktigt slutkörd.. hehe.

Vad är det för träningsmaskin? :)

Lycka till med vägningen!!!

2011-01-19 @ 20:47:50

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0