19 juli

Känns som att det här kommer bli en himla packningsdagbok den närmsta tiden.. men det får ni stå ut med! :P Jag behöver rensa ur mig det jag tänker på och håller på med just nu, så då blir det att det handlar mycket om sånt..

Idag har jag tagit tag i packandet rätt bra iaf. Jag packade tre lådor tills jag insåg att jag behövde köpa några nya, för de andra är så slitna.. Så jag åkte till Ikea och köpte fyra nya. Så packade jag två lådor till.. Så fem lådor totalt idag har jag packat, å dessa låder innehåller mest filmer, böcker och spel. (säger det någotning om hur mycket av det jag har kanske?)..
Sedan har jag tejpat för dvd och cd-ställ så att skivorna sitter fast och man bara kan flytta dem som dem är.. Det spar på flyttlådor iaf :P

Nu ska jag snart åka och jobba.. Jag jobbar kväll idag igen. Men det är rätt skönt ändå, med tanke på att jag jobbar sex dagar denna vecka också..

Imorgon jobbar jag dag, 7-16. Sen är det bara att sticka hem och slänga i sig något lätt, för att sedan kunna lassa bilen full med gamla tv-apparater och sådant och sedan åka till tippen med det.
När det är gjort så har vi inte så mycket kvar i källarförrådet här längre, vilket är skönt! (det är ju oftast där man har en massa skit liggandes som man inte orkar göra sig av med, men nu jävlar ska de väck).. 2 tv-apparater, 1 gammal stationär dator, 1 gammal flervånings-hamsterbur och slutligen nån gammal madrass och några gamla mattor.. Det är de vi kommer slänga imorgon.

Nej, nu måste jag dra, så jag inte kommer försent till jobbet.

Ha det bra nu allihopa! Ta det lugnt! :)

Kommentarer

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0