Redan juli!

Det känns som att jag börjar varje inlägg likadant typ.. "dags att uppdatera", eller "nu känns det som att det var längesedan jag skrev" osv.. blä!

I helgen jobbade jag en jäkla massa! 14-22 på lördagen och 7-21.30 på söndagen! Full rulle hela tiden verkligen, men kul var det! Jag gillar mitt jobb, speciellt när jag vet om att jag gör mitt allra yttersta och bästa för att brukarna ska få det så bra som möjligt! :)

Nu har jag varit ledig i två dagar, rätt gött! Igår blev det mest hemmapyssel för min del, och sedan en middag på stan med Joakim innan han skulle iväg och repa. Jag gick en kortis på stan också innan de stängde, hittade ett par skor för 99kr. Inte helt fel!
Idag ägnade jag förmiddagen åt att tala i telefon! haha. (gjorde jag iof igår också) med storasystern min. :P När vi talar så talar vi om mycket i flera timmar! trevligt och bra tidsfördriv!
Sen gjorde jag mig iordning och stack sedan iväg och kollade in Tina och Pauls nya lägenhet. Den var ju kanon, och ännu bättre lär den ju bli med nya fina tapeter sen! :) Fint område också! Jag är riktigt avis på de där vinbärsbuskarna som finns över hela deras gård! ;P Tiden sprang verkligen iväg hos Tina. Jag var där vid lunchtid och vips var klockan halv sex! Runt halv fem kom Anna, Dennis, William och Malin på en liten visit. Trevligt att träffa gamla klasskompisar och bekanta. Första gången jag träffade William också, han var mycket söt!

Men nu är jag hemma igen iaf, och vi har ätit och handlat lite..

Fasen vad tiden har gått fort idag! Men det är väl iof trevligt när man är fullt sysselsatt med annat så att man inte märker av att timmarna går!

Imorgon är det dags att jobba igen.. Det blir ett kvällspass mellan 15-21.30 . Men innan dess ska jag på en lägenhetsvisning kl 14.00

Ja, ni läser rätt.. Jag håller på att söka lägenheter runt omkring här i stan nu.. Jag har en visning imorgon och en på måndag. Fler lär det kanske bli nästa vecka också, då jag kommer att få reda på en ny köplats på en ny lägenhet varje dag den här veckan.. Men den jag ska titta på på måndag är jag nr 1 i kön.. Men man får se om den är något att ha..
Har egentligen inte jätte bråttom med att flytta, men det vore ju bra om man hittar något snart, då jag/vi inte får bo kvar i denna egentligen, då det är en studentlägenhet.. Men det kommer nog förhoppningsvis gå bra i letandet iaf..

Kommentarer

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0