Alltid lika svårt med en bra rubrik..

Solig dag vill jag lova.. härligt!

Idag unnade jag mig sovmorgon eftersom jag inte hade någon planerad skoldag.. Jag gick upp och gjorde mig en super god frukost som jag sedan njöt i fulla dra av att äta. :) Jag slappade i soffan en stund med datorn i mitt knä, sedan hörde Emma av sig. Vi bestämde en fika här hemma hos mig. Så strax efter klockan 11 dök Emma upp här och vi drack två koppar te ute på balkongen. Det var premiär för balkongsittandet detta år! Det var skönt att sitta där ute, även om det var lite kallt och vi fick ha våra jackor på oss, men det var ändå skönt att vara ute och fika!


Efter att Emma hade gått lallade jag runt här i lägenheten en stund, tills jag beslutade mig för att ta mig en sväng om med cross trainern.. Jag vred maskinen mot tv:n, laddade dvd-spelaren med en film, fixade med vattenflaska och sedan körde jag igång! Jag trampade hela 40min med 10:ans motstånd (manuellt motstånd, och 16 är max på våran).. Så det var ett rätt bra pass! Benen kändes rätt spagettiaktiga efter det, haha! :P Svettig och jävlig var jag också! Usch! Men jag varvade ner i fåtöljen med att se klart på filmen och sedan hoppade jag in i duschen.


Nu sitter jag här, nytränad, nyduschad och uttråkad.. så vad ska jag hitta på nu då tro? :P

Får väl kanske dra med mig Joakim på en sväng.. synd bara att jag måste hålla igen plånboken tills nya pengar kommer in.. sånt här fint väder gör mig ju så shopping sugen!


Kommentarer

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0