Händelsernas vecka..

Idag fick jag veta att jag inte fick jobbet som jag var på intervju till i fredags.. men idag fick jag också veta att jag har fått sommarjobb hela sommaren på mitt vanliga ställe, så det känns skönt! Så jag klarar mig alltid bra ändå, även om det hade varit roligt att få testa på något annat också.. men jag är ju iaf en intervjuerfarenhet rikare!


Idag var jag även och gav blod för första gången, på riktigt! (jag menar, förra gången var det ju bara prover inför att få bli blodgivare). Det gick bra och kändes helt okej faktiskt, så jag funderar även på att börja ge plasma. Jag ska ringa och prata med dem om det någon gång fram igenom tänkte jag..


Idag har det hänt mycket som ni märker, men detta var inte allt..


Det har ju även varit gruppmöte idag på ÖVEH. Idag fick vi info om fas 2 i upptrappningen, dvs. att vi ska börja äta middag!

Vi fick en massa information, goda råd, tips på recept osv.. Så nu är jag helt fullspäckad av ny god kunskap om hur jag ska lyckas med nästa fas. :)

På måndag är det vi får börja äta middag också då, jag längtar dit med skräck blandad förtjusning.. haha! Det ska bli underbart att få äta mera riktig mat igen, men samtidigt har det verkligen varit en trygghet det här med shake.. (ja, jag vet.. jag kände så inför början med att äta frukost också.. men jag kan känna så igen) :P

Nu blir det liksom ännu mer man får mixtra med i matväg, och ännu mer som kan gå snett ;P haha! Men det hoppas jag att det inte gör!

Det kommer förhoppningsvis att gå lika bra som med frukost ätandet. Men det ska bli spännande som sagt, och för att inte tala om gott! :)


Jag kan ju även slänga med en rad om att jag numera har gått ner (än så länge) 26,6kg och 19cm i midjemått!

Vem är en ”Biggest Loser” om inte jag? ;P haha!


Kommentarer
Postat av: Emma [loveshaped]

Jösses Amalia. Det är fantastiska siffror! :D Grattis grattis! Och grattis till att du har en trygg sommar rent ekonomiskt också :)

2011-03-30 @ 22:06:46
URL: http://loveshaped.blogg.se/

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0