12 Maj

Tänk, nu har det redan hunnit bli torsdag.. Den här veckan verkar gå rätt fort och jag går som en enda zombie genom veckan och är trött! :P


I måndags var det skola, sedan stack jag iväg och gjorde ett kortare kvällspass.. I tisdags stack jag och Joakim ut en sväng till Mariebergsgallerian på förmiddagen, vi växlade de sista pengarna inför resan och kollade lite i affärer..

På eftermiddagen åkte jag iväg och hämtade upp Henrik, sen åkte vi iväg och handlade lite och efter det susade vi hem till Barbro där vi tillsammans lagade trerättersmiddag och hade en väldigt trevlig kväll med underbart väder! Jag var inte hemma förrän efter kl 22 på kvällen, timmarna hade bara sprungit iväg.. :) Jag hoppas att det kan bli något sådant igen snart!

Igår var jag i skolan där vi hade massa kommunikationsövningar, det vart som en riktig teaterlektion, vilket var väldigt kul! Kul när det händer något annat än vanliga tråkiga föreläsningar..

På eftermiddagen tog jag en promenad här ifrån Brickebacken ner till Usö, det var härligt väder så det blev en härlig promenad på 1h och 15min. Det var dags för ett gruppmöte, denna gången talades det mycket om självkänsla - hur vi ser på oss själva och massa sånt.. Jag kände att detta var ett rätt jobbigt möte, för det berörde mig mycket och satte igång en hel del tankar.. Jag gick därifrån med en klump i halsen, men det gick över sen. Det verkar iaf som att vi ska börja arbeta lite mer med den biten.. vilket kan vara bra.


Idag har vi i skolan studiebesök på Miljövårdscenter. Efter detta ska jag hem en sväng, äta lite lunch och fixa lite, sen ska jag bege mig iväg och börja jobba ett kvällspass kl 14-22.


På fredag är jag i skolan en sväng på dagen, då blir det mera kommunikationsövningar. :)

Sedan har jag inga planer för övriga dagen..


Lördag jobbar jag ett pass mellan 7-14.30, samma gör jag även på söndag..

Ja, jag har börjat jobba så mycket jag kan mellan skollektionerna och skoluppgifterna.. Jag är ju så illa tvungen, annars får jag ju inga pengar alls i juni månad, å så kan jag inte ha det! :P Så nu blir det till att vara duktig och jobba allt vad jag kan och hinner med. :)

Som tur är så är detta den bästa årstiden att jobba, iaf inom hemvården!


Nej, nu ska jag hoppa in i duschen innan jag ska susa iväg till studiebesöket. Ha en bra dag!


Kommentarer

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0