18 Maj

Det kändes som att det var dags att uppdatera lite här! Vet bara inte var jag ska börja/sluta och vad jag ska informera om.. så det får bli lite blandat helt enkelt.


Jag har börjat jobba mer och mer nu igen. Dels för att komma in i jobbet igen lite innan sommarschemat startar, samt att det jag jobbar ihop nu blir min lön i juni, vilket jag behöver ha en! Så jag knegar på så gott jag hinner med bredvid plugget..

Vad det gäller plugget så har jag nu bara en inlämningsuppgift kvar, för jag gjorde klart hemtentan idag och skickade in den, samt skrev ett inlägg i ett forum vi skulle göra.. Så nu är det alltså slutspurten med det sista arbetet.. Imorgon ska vi förresten åka på studieresa till Säter och gå på ett mentalvårdsmuséum som finns där, vilket jag tror kommer att bli intressant!


Vad det gäller gallstenarna och deras attacker så har jag haft problem med det några gånger igen! Inget kul alls! Men jag har ju fått en tid hos en läkare den 30e maj då vi ska tala om detta, men så sent som idag fick jag hem ett brev om att tiden var ändrad, från början skulle jag vara där 10.00, å nu är det flyttat till 14.30 – vilket jag inte kan alls då jag börjar jobba kl 15.00 . SÅ jävla typiskt att de ska skicka och ändra tid när man har anpassat sig och lagt in sig för att vara tillgänglig att jobba på kvällen, och fått ett pass då, och nu ändrar dem å då ställer till det med en massa krångel!! Men jag har skickat en ombokningsförfrågan till dem på ”mina vårdkontakter” för att se om jag kan få en annan tid som passar bättre.. För jag måste ju iaf träffa den där läkaren så att det kan bli ordning på detta, för jag står inte ut med att vara som en tickande bomb hela tiden, å aldrig veta när det ska ”smälla”..


Resan närmar sig med stormsteg också! På lördag är det exakt två veckor till vi sitter ombord på planet och flyger iväg till vår underbara och efterlängtade semester! :) Just nu håller vi på och bläddrar för fullt i taxfree-katalogen för att ta reda på vad vi ska beställa!


Idag gick jag och Joakim på bio, lite spontant sådär mitt i veckan! :) Det var trevligt! Jag jobbar ju både fredag, lördag och söndag kväll, så vi fick ta vårat lilla helg-mys idag istället med bio och popcorn. :) Vi såg på ”Pirates of the Caribbean – i främmande farvatten” 3D, den var bra och spännande, precis som de tre föregående filmerna. :)


Nej, nu antar jag att det får räcka för den här gången, annars pallar ni inte med att läsa.. Ha en bra onsdagskväll alla! Själv ska jag snart se på Grey’s anatomy.. :)


Kommentarer

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0