6 Maj

Idag har jag haft en underbart trevlig dag i Mariestad tillsammans med min storasyster Marlén och hennes underbart gulliga lilla dotter Embla. Vi har varit ute och gått en massa idag. Embla har gått med sin gå-vagn, å vad sött det var! Men efter en stund blev hon lite för trött så hon fick rida på mina axlar, där hon nästan somnade.. haha! Vi skulle flytta över henne till vagnen då istället, men då fick hon synd på änder och blev då himla pigg.. Så hon fick ställa sig istället och mata dem :)

Efter matandet av änderna så gick vi vidare, och efter en stund somnade Embla. Jag och Marlén vandrade vidare runt omkring i hamnen och sedan gick vi in mot stan och kollade lite på Lindex, där Marlén hittade en bra jacka till Embla som det var halva priset på. Vilket fynd! :)

Efter denna promenad var det dags för mig att åka och plocka upp mamma vid hennes jobb, och sedan åkte vi och uträttade ett ärende på apoteket. Mamma införskaffade alla typer av saker jag och Joakim kan tänkas behöva ha med oss på resan i form av solkrämer, plåster, värktabletter och annat smått och gott. Mycket snällt av henne att fixa med detta! :) Efter den svängen så hängde jag med henne i på jobbet där jag fick se hennes nya kontor, och omorganisationen som har gjorts där på skolan, som jag inte hade sett. Det kändes trevligt att se hur hon har det på jobbet.

Sen for jag tillbaka till Marlén och Embla igen där vi fortsatte att leka innan Erik kom hem med lunch åt oss alla fyra. Vi åt lunch och slappade lite innan det var dags att ta ytterligare en promenad in till stan och uträtta ett ärende på systembolaget ;P Sen promenerade vi tillbaka hem till dem igen och blev hängandes en stund pratandes vid min bil, och Embla sov i vagnen. Efter lite bubbel babbel var det dags för mig att fara hem igen till Örebro och hem till Joakim, där middagen precis blev klar när jag kom. Vi satte oss och åt och pratade en stund och nu sitter jag här och funderar på vad som ska hända ikväll..


Hoppas att någon är ledig för att hitta på något! :)


Ha en bra fredagskväll allihopa.


Kommentarer

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0