8 Maj

Nu har ännu en helg gått, eller iaf snart..

Den här helgen har bjudit på blandad kompott, allt från hemmamyskväll med Joakim, till promenad och glass i stan, till grillning hemma hos Jessica och Jäder, till att jobba dag på söndagen och göra den sedvanliga veckohandlingen..

Det har varit en skön helg med allt vi har sysslat med och vädret har varit underbart!


Jag är rätt så trött och seg, har varit det i princip hela dagen, antar att det beror på att jag gick upp kl 06.00 och började jobba kl 07.00, något jag inte har gjort sedan oktober förra året! Men det var det värt, för jag gillar att jobba och träffa gamlingarna. :)


Något jag där emot stör mig på är att min stegräknare är dum! Den räknar inte alla steg jag tar, kan bero på att den kan ha suttit lite fel, men det är fan inte lätt att sätta den så att den ska bli nöjd och vilja räkna! Det är bara så tråkigt, för vi i gruppen på Öveh håller ju på och föra registrering på hur många steg vi går varje dag, vilket då betyder att mina steg är totalt missvisande! :( inte alls kul! Men jag får förklara situationen, och hoppas att det går vägen ändå.. Resten av tiden fram till onsdag ska jag hålla stenkoll på stegräknaren så att den sköter sig, så att några dagar kanske kan bli rätt!


Nu ska jag slappa och njuta av resten av den lediga kvällen.. Imorgon är det skola som gäller igen, samt ett kortare arbetspass på kvällen.


Ha det gött!


Kommentarer

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0