Måndag igen.

Sitter här framför datorn och slösurfar.. surfar in på många vänners bloggar och hoppas på att de ska uppdatera.. men det har ingen gjort sedan sist jag kollade... som var typ kl ett i natt ;P
Så jag tänkte att det helt enkelt får bli jag som uppdaterar min blogg, så ni mina vänner har något att läsa sen när ni kommer hem från skola/jobb osv.. :)

I lördags försökte jag och Joakim gå på bio.. det lyckades inget bra alls! haha! Tydligen var det fel i hela SF datasystem, så man kunde inte köpa biobiljetter eller överhuvudtaget betala med kort i kassorna.. Biobiljetterna kunde man endas köpa i deras sånna där biljettautomater.. Sååå.. vi ställde oss i den miljonlånga kön.. Men efter typ en kvart så ser vi på skärmen att det endast finns 4 platser kvar på den filmen vi vill se.. och kön var fortfarande rätt lång och filmen skulle börja om si sådär 20min.. så vi hoppar ur kön och tänkte att vi kan se en film hemma istället.. när vi går mot utgången kommer vi på att vi kan köpa med oss biosnax iaf hem, så känns det lite mer som bio hemma :) Så vi vänder om och går in igen.. tror ni inte att de ropar ut då att det inte längre är fel på deras datorer och system längre, så att allt är som vanligt igen.. Folk rusar till kassorna och helt plötsligt är det miljonlång kö vid kassorna också! Så vi gav helt enkelt upp.. vi stack hem tomhänta och tyckte det var en ganska konstig och onödig tripp vi hade gjort in till stan den lördagskvällen.. haha!
Men resten av kvällen vart bra iaf.. Vi såg på film här hemma och åt god mat.

Hela vår helg var väldigt slapp och skön. Vi var å handlade mat två gånger (då vi insett att vi glömt typ hälften försa gången) :P Annars har vi bara haft det lugt och mysigt hemma. Ätit god hemmalagad mat, sett på film och bara haft det slappt och gött!

Synd bara att helgerna ska gå så himla fort! :O Men som tur gör veckorna det med, så vi får ju snart ses igen!

Börjar jobba kl 14 idag, så det är snart dags att göra sig iordning för att sticka!

Annars den här veckan har jag hittills fått dessa jobbpass:

Måndag 14-21.30
Tisdag 7-14.30
Torsdag 8.30-13 , 14-22

Men jag hoppas på att få lite mer pass denna veckan.. Det är bara att vänta å se..

Ha det gött nu.. å glöm inte uppdatera era bloggar, så jag har något att läsa sen när jag kommer hem ikväll! ;P

Kommentarer
Postat av: Emma

Nu tog jag tag i min blogg och gjorde ett inlägg för din skull ;)

2011-11-08 @ 13:15:56
URL: http://rufset.bloggplatsen.se

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0