22 September

Åh, jag vet.. Jag är en dålig bloggare.. låter det gå på tok för lång mellan varven, men det känns inte som att jag har haft någon lust att blogga alls, så jag har helt enkelt inte gjort det.. det kan ju vara så ibland!

Nyheter här hos min är att jag har varit superduper förkyld och febrig hela förra veckan.. den här veckan är jag bara "normalt" förkyld.. så den här veckan har jag jobbat igen, vilket jag inte gjorde på hela förra veckan..
Dock råkade jag ut för en arbetsskada idag.. Tungt jobb som gjorde att min rygg just nu är ett enda stort AJ. Går som en kniv rakt över ryggslutet där det gör ont.. samt att det i vissa ställningar strålar ner smärta i nerver i benen.. Men jag ska väl överleva detta med smärtstillande underbara tabletter! För jag måste verkligen jobba imorgon och få in pengar! Bara att bita ihop!

Min mormor har brutit sig och har legat på sjukhus, men hon kom hem igen igår. Hon är mer eller mindre sängliggandes och har massa hemtjänsthjälp just nu.. Hon fyller dessutom 89år på måndag, så jag och Joakim ska fara ner till henne på lördag förmodligen och ge henne en blomma så att hon vet att vi tänker på henne! :) Min stackars lilla mormor!

Imorgon kommer Joakim hem igen, ska bli skönt att ha honom här hos mig i helgen! :) Imorgon blir det en kväll för bara oss två iaf, men på lördag är det tänkt att vi ska träffa lite folk på kvällen. Jag hoppas på en mycket trevlig helg tillsammans.

Jag har insett att allt är mycket dyrare när man inte är två att dela på allt.. Nu när Joakim har sina räkningar och jag har mina, så inser man hur mycket dyrare allting är! HUA! Jag gillar inte räkningar!!

Kommentarer
Postat av: TinA

Det var också nåt jag märkte när paul och jag "delade" på oss, alla dessa dubbla räkningar. Det klarar man sig utan..

2011-09-23 @ 15:18:16
URL: http://egoism.blogg.se/

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0