Long time..

Här sitter man varje dag framför datorn och tänker "fan, kan ingen uppdatera sin blogg"... men så är jag typ ännu sämmre själv! Jag ber om ursäkt för att jag tänker så och sedan är sämmre själv..
Jag vet bara inte vad jag ska skriva.. tycker inte jag har så mycket att komma med och jag tycker att det känns så krystat liksom då..

Jag och Joakim fick iaf ett infall i lördagseftermiddag att vi skulle sticka till Mariestad och hälsa på storasyster med familj. Vi var ute på Mariebergsgallerian och åt "lunch" vid typ 3 tiden.. då vi bara blev sugna på att åka och umgås med dem och lilla Embla.. Vi som eg. skulle dragit till Jensen på knytkalas.. men vi ändrade våra planer då alltså..
I Mariestad var det så trevligt. Det var rätt längesedan vi träffade dem! :) Dock var Embla snorig och febrig och hade varit rätt så grinig hela dagen.. men när moster My och Joakim kom dit med en ny leksak i present blev hon lite piggare. Vi lekte och busade och mellan varven var hon väldigt mysig och ville kramas. Kändes verkligen underbart att få lite bättre kontakt med lilla Embla, som egentligen inte är så liten längre.. När hon vart ledsen och grinig så tänkte jag att hon ville gå till sin mamma, så jag lämnade över henne, men när hon satt i Marléns knä så sträckte hon ut armarna mot mig och ville verkligen till mig. Jag tog tillbaka henne och hon kramade mig hårt och gav mig en puss. Underbara unge! :)

Men nu går jag tyvärr sota lite för det.. för nu är jag sjuk.. dock inte förkyld, men febrig och så.. Så nu är jag hemma från jobbet idag och imorgon.. Jag hoppas kunna jobba på onsdag igen iaf, för det blir inte billigt att vara hemma och vara sjuk!
Men i det stora hela var det värt det, för att få en trevlig helg hemma hos Marlén, Erik och Embla. :)


Åh, har någon jävla ryckning i höger öga.. inte i ögonlocket utan den undre delen av ögat (kan man kalla det undre ögonlocket?), har haft ryckningar till och från sen i mitten på förra veckan typ.. de första två dagarna var det typ hela tiden.. nu kommer det och går lite under dagen..
Är lite störande bara att känna hur det rycker..

Kommentarer
Postat av: Emma [loveshaped]

Åh det där med ryckningarna i ögonen känner jag till. Jag har hört att det beror på stress, så det kanske är bra att du är hemma och kryar på dig och coolar ner lite :) Vi ses förhoppningsvis imorrn om du är piggare! STOR KRAM!

2011-09-12 @ 21:33:25
URL: http://loveshaped.blogg.se/

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0