Haft fullt upp..

I helgen har jag verkligen haft fullt upp. Jag har haft min lillasyster på besök och då har man inte mycket tid över till att skriva.. :) Vi har shoppat julklappar, varit på salong i flera timmar samt övningskört en hel del..
Det som var bra när syrran var här det var att hon och min sambo åt massa god mat, bla. kycklingtacos, macka ifrån subway, mc donalds, grekisk mat från restaurang, gott fika osv osv..
Alla dessa saker gillar jag mycket också, så det var bra att jag fick utsättas för att vara i närheten av det och kunna känna att jag självklar var sugen men ändå hade kontrollen att klara av att bara hålla mig till mina shakes! :)
Jag kände mig mycket duktig då! :)

Imorgon är det ännu en måndag och dags för en ny vägning.. Jag ser fram emot den! :) (Hur ofta säger man det annars att man ser fram emot att väga sig?? haha) Jag hoppas på en bra siffra!

Imorgon är det exakt en vecka kvar tills jag blir inlagd.. känns heeelt ofattbart fortfarande! :)

Vi var iväg och handlade idag och vi köpte på oss lite soppor osv som jag kan äta under första veckan då jag ska äta flytande.. Vi ska även tillaga en egen soppa denna veckan som sambon ska få smaka av så den blir god.. sedan ska jag göra små portioner och frysa in dem.. Tänkte att det kunde vara bra att ligga steget före så man har lite grejer klara inför hemkomsten då man är trött och kanske inte så sugen på att stå och laga mat hela tiden.. :)

Vi hörs imorgon igen, på vägningsdagen ;)

Kommentarer
Postat av: Zandra

Hej My. Jag har hittat till din blogg igen ;) Va kul att du ska få göra operationen. Jag hoppas det går bra för dej :) Det hade varit kul att få se bilder på din utveckling. Lycka till. Kram Zandra

Svar: Hej Zandra! Vad kul att du har hittat tillbaka hit! :) Bilder på min utveckling kommer att komma när jag har något att jämföra med! :)
Myzan

2012-12-02 @ 22:22:04
URL: http://zandry.blogg.se
Postat av: Madde

Förr var det en mardröm att måsta väga sig nu är det kul att få ställa sig på vågen för att se resultat!=))

Svar: Haha, visst är det kul! :)
Myzan

2012-12-03 @ 14:19:55
URL: http://gbpminviktresa.blogg.se/

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0