Tillbaka efter julen..

Ja, då är jag tillbaka hemma igen efter en jul i Mariestad med min familj och släkt!
Att äta under julen har gått mycket bra, jag har verkligen kunnat äta allt jag ville ha från julbordet så som skinkan, köttbullar, revbenspjäll, omelett med svampstuvning, bruna bönor, "jansons frestelse utan janson" - dvs. utan anjovis. osv.. Dock har jag ätit i små mängder men tagit flera vändor med någon/ några timmars mellanrum.. Kunde även äta kalkonen som serverades den 25e.
Jag är så nöjd!

Jag har tom ätit lite knäck, vilket funkade bra det med.. Dock försöker jag att hålla mig lite på mattan vad det gäller att äta speciellt mycket sött och godis, men att smaka tycker jag är ok. Bara jag inte sitter och äter mer och mer sen.. Vilket jag har kunnat hålla mig bra ifrån!

Idag drack jag min första kopp te på väääldigt länge.. Har undvikit att dricka te då det har en lite förstoppande effekt, men nu kände jag att jag verkligen ville ha det - å det satt fint! :) Jag brukar egentligen alltid ha sockerbitar i mitt te, men jag tog en liten klick saffranshonung i istället.. :)

Var iväg på mellandagsrea idag, men jag hade verkligen inget sug efter att leta kläder.. Jag testade ett plagg som jag tänkte kunde bli fint, men jag var inte helt nöjd med längden, så jag struntade i att köpa den.. Annars så kollade jag inte direkt mycket, känns liksom inte lönt.. Kommer ju inte ens kunna ha de kläderna om några månader (förhoppningsvis)..
Så jag kollade efter filmer och sådant istället, sånt som jag inte växer ur ;)

Kommentarer
Postat av: Erika

Va härligt att det funkat bra med maten :) Jag tycker att lite den här grejen me open e ju att kunna äta lite av allt, o då även nån godisbit ibland, men att man tar just en liten bit o sen e d nog. E bantartänket man behöver få bort att man inte "får" äta vissa saker...

Svar: Skönt att höra att det är fler än jag som försöker få bort bantartänket! :)
Myzan

2012-12-27 @ 17:19:41
URL: http://zicazevmamma.blogspot.com

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0