Barnvakt..

Igår åkte jag ner till Mariestad för att spendera lite tid ihop med syrrorna och systerdottern. Jag käkade middag med Mollie när jag kom ner till stan, sen på kvällen hängde jag hemma hos Marlén med familj en stund.. innan jag slutligen begav mig hem till mammas hus där jag bodde i natt. Det var stort, tomt och mörkt.. Jag sov helt själv.. vilket gjorde att det tog ett tag att somna, då jag är van att somna med Joakim vid min sida.. Sedan drömmde jag bara en massa konstigheter hela natten, så jag vaknade en miljon gånger, och sov väldigt lätt hela natten..
Idag gick jag upp kvart i sju (vaknade dock redan kvart över sex, men orkade inte gå upp), sen samlade jag hop mina prylar och stack hem till Marlén som lagom skulle gå till jobbet när jag kom.. då var kl strax efter sju..
Nu sitter jag här och är barnvakt, Embla sover middag. Vi har ätit frukost ihop idag, sedan kollade vi på lite morgon tv.. sedan har vi lekt i hennes rum. Vi gick ut en promenad på förmiddagen (läs morgonen, enligt mig nio-tiden) för att mata änderna.. Där satt vi på en bänk en stund och matade änderna med smörgåsrån :P sedan gick vi hem och lekte lite till, sedan fruktstund.. å nu ligger hon och vilar middag..

Det är kul att vara barnvakt, men jag måste erkänna att det är skönt när hon sover också ;p haha!

Nej, nu ska jag gå och göra iordning våran lunch, stekt falukorv och makaroner..

Sen i eftermiddag blir det hemfärd för min del, hem till Örebro och Joakim :)

Kommentarer

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0