Torsdag.

Nu är det snart dags att bege sig iväg till jobbet för det 3e kvällspasset denna veckan.. imorgon blir det ännu ett kvällspass. 4 kvällar på en och samma vecka, inte alltid så kul, men vad gör man. Det är iof soft att jobba kväll, men hela vardagen och strukturen blir helt kass.. samt att jag typ bara ser Joakim en snabbis på kvällen när jag kommer hem, innan vi går och lägger oss.. :S Får hoppas det blir lite mer dagar framöver istället..
På lördag jobbar jag iaf dag.. :)

Igår var jag ledig. Då blev det lunch/fika på stan med Tina! :) Sen så åkte jag och Joakim och handla, sedan hem och lagade mat.. Resten av kvällen blev soffhäng! Gött! :)

Idag på förmiddagen susade jag ut till mariebergsgallerian.. köpte mig en typ luvtröja som mer är som en poncho.. samt en fin klänning, en grön, som jag tror att jag kommer att inviga på lördag! :)

På lördag blir det kalas i markbacken, vet ej ännu om det blir utgång, men det är nog ingen omöjlighet! :)

Jäkla massa smilegubbar och utropstecken jag gör.. haha! (ännu ett..)

På måndag ska jag lämna in bilen på ännu en lagning. ABS-kransar och Fjäder byte blir det, samt skifte av däck till sommardäck.. kommer bli en fiiiiin summa att betala.. ingen jag ser fram emot, som vanligt.. Men det är ett nödvändigt ont, som vanligt.. suck..
Men efter denna gången borde det inte bli så mycket mer inlämning utav bilen på ett tag framöver, å det känns bra!


Nej, nu får det vara bra för denna gången.. dags att rulla iväg till jobbet..

Kommentarer

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0