Flyttförberedelser..

Idag har vi grejat med flyttförberedelser hela dagen verkligen! Vi började med att sticka över till nya lgh med lite grejer. Efter det så åkte vi ut till Elgiganten och valde runt bland alla hushållsprylar.. Så nu har vi beställt ny diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare som kommer att levereras om en månad. Så skönt det kommer bli att slippa handdiska allting samt springa ner för alla trappor och över gården till tvättstugan i vinter och slask! :) Uuuunderbart.

Jag hade iof en liten paus idag då jag stack iväg en sväng till Jessica. Joakim hade under den tiden en paus genom att spela på sin nya elgitarr i replokalen. (blev inget vanligt rep med bandet idag då sångaren var genomförkyld!).

Sedan har vi packat massa prylar här hemma, nästan hela köket är nedpackat nu.. Bara sparat de grejer vi måste använda under veckan kvar uppe..
Skönt att vi äntligen börjar se ljuset i tunneln av allt detta flyttpackande! :)
På lördag går flyttlasset och jag längtar såååå! (inte efter allt slit och släp, men efter vårt nya hem).. Ni som jag har bett hjälpa till med flytten, glöm inte av det! ;)


Ps. Imorgon är det dags för veckans vägning! SÅ spännande! :)

Kommentarer

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0