Hur går det?

Nu har jag kört 1,5 veckor med flyt.. Hur tycker jag att det går då? Jodå, det går faktiskt bra.. Jag har fått in mina rutiner för när jag ska ta mina shakes, känns t.o.m smidigt att bara ta med en påse med pulver till jobbet och skaka ihop till lunch/middag. :) Så visst finns det fördelar med detta också! :P
Nackdelen är väl att det är så sött hela tiden, bara sött sött sött, får inget salt! Och att munnen inte känns så trevlig, känns som att jag har druckit mjölk hela dagarna.. och mjölk får man ju ingen bra andedräkt av!
Jag har ingen större hunger längre heller, så det är ju skönt det med! Men jag saknar att äta riktigt mat! Att få ha varierade smaker, äta varm mat, salt, peppar mycket kryddor och vitlök!!
Men jag vet ju att detta bara är en liten period av hela mitt liv, så jag kan offra maten en stund.. På måndag är det ju bara 4 veckor kvar! :)
Tiden går ju alltid så fort.. Jag kan fortfarande knappt fatta att på lördag är det exakt en månad kvar tills jag ligger där på operationsbordet! :) Helt sjukt!

När kommer min kallelse till dietisten någon gång?? Det är det sista besöket jag har kvar att göra före inläggningen.. Den borde ju komma snart tycker man ju.. För de har väl inte glömt bort att jag ska dit? :P Nej, klart de inte har!

Jag har kollat upp med försäkringskassan också hur jag ska göra för att få sjukersättning när jag är sjukskriven.. så all förberedelse är klar så långt också!

Nej, nu måste jag fortsätta med min flyttpackning! Ha en bra dag alla ni som tittar in hit! :)

Kommentarer
Postat av: Annika

Lycka till,
jag gör min op på måndag =)

Svar: Tack så mycket!Jag får önska dig det samma! Vad spännande! :) Vart operares du?
Myzan

2012-11-08 @ 11:58:48
Postat av: Annika

I Kristianstad, fick vårdgaranti från Halland ;-) så i aug var jag på vc o nu op. Tycker att detta e skithäftigt. Lycka till med flytten o resten av flytperioden. Vill du ha ngt salt så koka lite hönsbuljong o drick.
Kram

Svar: Jag har druckit en liten mugg med buljong.. Men jag är inte så jätte förtjust i det egentligen.. Men det får vara en nödlösning då det kniper :PJag önskar dig lycka till också! :)
Myzan

2012-11-08 @ 16:21:39
Postat av: Anna

Hej och kämpa på, jag flyter också, ska opas 20/11.
vad sa de på försäkringskassan?? Det har jag inte tänkt på att kolla....

Svar: Har man jobb som betalar sjukersättning så ska de göra det första (och kanske tom. andra veckan.. kommer inte exakt ihåg för det var ej mitt fall).. Jag som är "timmis" och inte får sjukersättning ska anmäla mig sjuk till försäkringskassan ifrån första dagen jag är sjuk (dvs redan på inläggningsdagen).. Grattis till ditt datum, verkligen inte långt kvar för din del! :)
Myzan

2012-11-08 @ 18:46:34
Postat av: Sofia

Hallå hallå! :)
En liten lägesrapport kommer här :)
Idag har jag varit hos dietisten och sen på inskrivningssamtal, så den 21/11 ligger jag under kniven! Inte ens två veckor!
Jag är så förbaskat trött på dessa påsar nu, ska bli så skönt att slippa dom sen!

Hoppas kallelsen till dietisten dimper ner i lådan snart, så du slipper vänta!

Ha det fint.
Kram / Sofia

Svar: Hur skulle du sköta maten de första veckorna efter op? :) Åh, vad kul för dig! SÅ snart! Underbart! :)Kämpa på med pulvret, snart är det över!
kram
Myzan

2012-11-08 @ 20:35:02
Postat av: Sofia

Maten sköter jag precis som er som gör gbp :)
Alltså 1 vecka flytande och 3 veckor puré. Just nu längtar jag efter en överkokt morot och fiskbullar, mycket konstiga saker jag blir sugen på måste jag säga ;)
Kram!

Svar: Jag har ju själv inte varit hos dietisten ännu, så jag vet ju inte helt 100 än hur jag ska göra efteråt.. Därför är det lite kul att få en liten tjuvblick ifrån er andra som har gjort en redan eller iaf varit på det besöket. :) en överkokt morot skulle inte sitta fel ;)
Myzan

2012-11-08 @ 22:13:22

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0