Jobb och lägenheten..

Ja, detta är ju som sagt inte bara en gbp-blogg utan även min vanliga blogg där jag skriver om att som händer omkring mig.. Ha haft denna bloggen i många många år och har varit mer eller mindre aktiv under den tiden.. :)

Förra veckan fick jag iaf veta på ett utav mina jobb (jobbar ju som vikarie så man har ju alltid flera ställen man är på) att jag skulle få ett vikariat i en månad, eller snarare fram tills jag läggs in på Lindesberg den 9/12.. :) Kändes verkligen jätte bra att få veta hur jag ska jobba fram till dess! Dock vart det inte helt 100%, men det verkar lösa sig ändå.. För när jag jobbade härom kvällen så fick jag ett nattpass också i nästa vecka.. (jag som aldrig har jobbat natt, det blir spännande tänkte jag)..
Nu idag så var det en chef från ett annat ställe som undrade om jag kunde jobba natt där också, redan nu i natt, och egentligen natten efter det också, men det blev bara nu i natt för andra natten krockar med ett annat pass jag har...
Så med andra ord ska jag redan jobba natt NU i natt! Ska verkligen bli spännande att se om jag kan hålla mig vaken.. haha! Borde väl försöka lägga mig och sova en sväng nu på eftermiddagen eller så så att jag får lite mer sömn inför jobbpasset. :)
Vad det gäller lägenheten/ lägenheterna så har jag idag varit med på lghbesiktning utav den gamla lägenheten och den gick igenom alltihop! Så nu har jag lämnat ifrån mig nycklarna till den och vi bor nu officiellt bara i vår nya lägenhet! :)
Den nya lägenhten känns redan superbra! :) Den är stor, luftig och när solen skiner är den ljus och fin! :) Jag tycker vekrligen mycket om den! Stort badrum, stor klädkammare som man kan gå igenom från båda hållen, ett rum för kontor, stort och bra kök, ett rum där man bara ska sova! :) Underbart helt enkelt!

Vi har inte hunnit packa upp alla grejer ännu.. men det är en god bit på väg. :) Är väl ca 10 lådor kvar att packa upp..

Vi har redan skrivit en lista på en massa saker som vi måste inhandla som vi behöver.. t.ex taklampor (saknas i både kontor och sovrum, ev även i köket).. Gardiner och fler gardinstänger behövs också! Och lite annat smått och gott. Men det inhandlas väl lite då och då..
 
Någon av er som hjälpte till med flytten som hängde ner gardinstängerna som har koll på var fästena till dem blev av? :)

Ha det bra nu. Måste "äta" lunch nu och sedan sova en sväng inför jobbpasset!

Kommentarer

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0