Samma vikt som förut..

Smygvägde mig imorse.. (igen).. Nu idag har jag kommit ner till den maxvikt jag hade i december 2010, den 8e december för att vara korrekt..
Jag vet det så väl för att jag då startade med en 3 månaders kur med endast Modifast, och efter det skulle de vara 3 månader Modifast med upptrappning på mat.. Detta var ett projekt jag var med i på Öveh på USÖ (Överviktsenheten). På den tiden med modifast (6 månader totalt) gick jag då ner som mest 27,5 kg och hade då tappat 18cm i midjan..
Nu, nästan två år senare har jag då alltså gått upp alla de kilona jag då gick ner, samt några kilo till.. Alla minus cm runt midjan med igen plus runt midjan samt att det kom några cm till..
Precis så som det alltid har varit för mig när jag har bantat! Man går ner bra, lyckas inte hålla det stabilt, går upp allt igen och lite till på köpet!

Det ska bli SÅ skönt att inte hålla på å pendla upp och ner i vikt! Att inte behöva starta massa nya viktminskningprojekt som sedan går i stöppen och slutar med att man är ÄNNU fetare än förut!

Jag kan inte mer än att längta så till den 10 december, dagen då det äntligen är min tur att få en ärlig chans att klara det! :)
Det är det som gör att undersökningen som jag tyckte var så hemsk igår är helt värt det att genomlida, för jag vet vad som väntar.. Något bättre än det här! :)

Kommentarer
Postat av: Talltita

Pendlandet är inte kul... Kämpa vidare!

Svar: Nej, det är det verkligen! Men nu är det slut med det! Nu ska det bara gå neråt och sedan plana ut och hållas där jämt och fint! :) We keep on fighting! :)
Myzan

2012-11-07 @ 15:39:03
URL: http://Http://talltita.blogg.se

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0