Tiden går långsamt..

Det känns verkligen som att tiden går långsamt (även fast jag vet att den inte gör det..) Jag börjar bli less på dessa jäkla påsar! Jag saknar mat! Saknar salt mat! Hemmagjord mat! :)
Jag vet, jag vet, det är mindre än 3 veckor kvar så jag kommer stå ut ändå.. men jag önskar ändå att det vore imorgon det skulle ske!

Jaja, detta var bara lite gnäll.. :P

Kommentarer
Postat av: Jessica

HANG IN THERE!!
Tips: koka dig en kopp grönsaksbuljong (jag körde Rene Voltaires ekologiska och goda)! Det SMAKAR åtminstone mat! Och är helt tillåtet. Det räddade mig när jag kräktes av alla godissmaker som MOdifast erbjöd. Och deras varma soppa var så äckligt att jag kräktes, så buljong var min räddning!

STOR kram och bit ihop! Du är så häääär nära nu!

Svar: Tack så mycket Jessica! :) Jag har väl druckit buljong 2ggr hittills under dessa veckor.. Men jag är egentligen inte så förtjust i det.. så jag tänker bara ta det när det verkligen är kriskriskris! :) Skönt iaf att höra att någon annan också känt sig så less på dessa smaker! KRAM :)
Myzan

2012-11-22 @ 11:07:14
URL: http://queenofmillgoal.blogspot.com
Postat av: Jessica

Vissa dagar var det verkligen bläää...men ser jag tillbaka nu så Mest sätter det ju sig i huvudet. Men man får verkligen ha operationen som en stor sporre...Misslyckas man med flytet, tack å ajöss. Så lagom skoj att kämpa 6 veckor och sen bara "tyvärr ajökens". Jag var livrädd att få skäll av doktorn :) Vågade inte annat än å lyda ;)
KRAM igen!

Svar: Haha, du har så rätt! Jag håller mig till mina fyra shake och endast vatten.. Även om jag är sjuuukt sugen på mat emellanåt så skulle det aldrig falla mig in att "fuska" då jag verkligen verkligen vill få genomgå den här operationen om mindre än 3 veckor! :) Kram
Myzan

2012-11-22 @ 14:03:00
URL: http://queenofmillgoal.blogspot.com
Postat av: minimajshanna

Man fååår gnälla! Det är i princip därför vi har våra bloggar ju ;) Haha!

Svar: Haha. Är det så? ;P Vad bra! För det känns ibland som att man måste vara så himla duktig jämt och inte gnälla :P
Myzan

2012-11-22 @ 17:42:01
URL: http://minimajshanna.com
Postat av: Eva

Jag håller med dig i varje ord du skriver.Det ska bli så skönt när operationen är gjord.Får du börja äta "riktig mat" efter op?
Eva

Svar: Jag vet mer exakt hur det blir med det där med maten efter operationen på tisdag då jag ska på mötet med dietisten. Håll utkik efter ett inlägg om det på tisdag/onsdag i veckan som kommer så får du svar på din fråga då. :)
Myzan

2012-11-23 @ 09:28:32
Postat av: Cecilia

Du är såå duktig! Mina 3 veckor känns plötsligt så fjuttiga. All eloge till dig vännen! Snaaart är det över ska du se och då får du den bästa belöningen i världen för all din möda och slit. :)

Svar: Wohoo! :) Ja, snart får jag belöningen! :) om du tycker 6 veckor är mycket.. testa 3 månader.. det har jag gjort vid ett annat tillfälle! Kanske därför jag är så less på detta denna gången :P
Myzan

2012-11-23 @ 13:45:18
URL: http://byebyetjockis.blogg.se
Postat av: Sofia

Hej! Kämpa på med flytet, tråkigt är det med blicka framåt hela tiden!
En liten lägesrapport kommer här:
Ligger på usö, sjukt ont i magen vid vissa tillfällen, tackar gud för morfinpumpen. Sipprar vatten och nyponsoppa, har ätit räksoppa ;) det känns bra att allt är gjort. Hade dock problem med infarterna igår, gick mig en 30 stick, sen gick dem använda ultraljud och hitta blodkärl längre ned i armen. Plus att jag har haft problem med kisset (har kateter) men efter ultraljud, sköljning och nyss vätskedrivande har det kommit igång :)
Så, det var en liten uppdatering från mig :)
Kram, och trevlig helg!

Svar: Hej!Ja, jag ska verkligen blicka framåt nu! :)
Åh, så spännande.. Hur länge kommer din sjukhusvistelse att vara? Vad bra att du får bra smärtlindring!
Går det bra att få i sig dryck/ soppa? :)
Skönt att du nu får slippa katetern! (för jag förstod det som att du har blivit av med den nu när kisset kom igång..) :)

Kram och trevlig helg på dig med!
Myzan

2012-11-23 @ 15:18:47
Postat av: Madde

Får hoppas tiden går fort för dig nu :)

Svar: Tack, det hoppas jag med! :)
Myzan

2012-11-23 @ 20:25:26
URL: http://gbpminviktresa.blogg.se
Postat av: Sofia

Hej igen!
Jag vet inte exakt hur länge jag blir kvar, men har idag tagit bort morfinpumpen och katetern.
Det går jäkligt trögt med att dricka!
Idag har jag även fått duscha, det var skönt!
Förhoppningsvis får jag åka hem vilken dag som helst :)
Kram!

Svar: Jag håller tummarna för att du får komma hem snart! :) Alltid skönast att vara hemma där man får göra allt i sin egen takt och pyssla om sig själv! :) Kram
Myzan

2012-11-25 @ 14:04:19

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0