Tröttheten!

Jag känner mig SÅ trött hela tiden! Jag vet ju att det finns många som säger att de blev så pigga under sitt flyt, började sätta igång med träning osv för de hade massa energi över.. Men det är inte jag! Jag har noll energi över! Antingen jobbar jag eller packar upp lite i lägenheten om dagarna/ kvällarna.. Sedan är jag trött resten av dagen/ kvällen och har noll energi över till annat, typ!
Ok, jag känner att jag har lite mer livsenergi när det är en solig dag.. men det gör nog alla i största allmänhet! :P

Blir man piggare efter operationen? Eller dröjer det ett tag innan den kommer tillbaka?

Kommentarer
Postat av: Cecilia

Det är så olika! Jag var ju superpigg under mitt flyt men ett par månader efter operationen blev jag jättetrött en period. Hela våren gick jag omkring som en zombie. Det vände sen och nu är jag inte tröttare än vad man normalt är den här tiden på året. :)

Svar: Ja, jag hoppas att det vänder och att jag sedan får vara pigg under våren istället! För jag kan leva med att gå i ide under vintern ;P
Myzan

2012-11-13 @ 13:16:04
URL: http://byebyetjockis.blogg.se
Postat av: Madde

Jag va en av dom som vart super pigg under flyt perioden! Första veckan efter operationen vart jag väldig trött andra veckan bättre sen 3-4veckan hade jag fått tillbaka all energi igen, sen har det bara blivit mer och mer av energin efter kilona försvunnit.

Svar: Låter bra att energin växer ju längre tid det går efter operationen! :)
Myzan

2012-11-13 @ 15:22:39
URL: http://gbpminviktresa.blogg.se/
Postat av: Talltita

Jag var fullkomligt slut i ungefär 1,5 v, sen blev det bättre. Problem med yrsel vilket jag aldrig haft innan, men det kanske är så att jag dricker för lite...

Svar: Jag dricker mycket vatten och missar aldrig en shake. Ändå är jag trött. Men men.. det ger sig väl. Är ju mycket runt omkring just nu också som kanske spelar in :)
Myzan

2012-11-13 @ 16:10:03
URL: http://Http://talltita.blogg.se
Postat av: Hanna

Det där är nog väldigt olika från person till person.. Jag blev sjuk mina två första veckor efter op och kunde inte gå rakt på typ en och en halv vecka. Pojkvännen fick ta ut mig och tillsammans haltade vi runt lite ute på gården för att jag skulle få frisk luft. Det var hemskt! Medan andra är huur pigga som helst. Så, som sagt, olika.. ;)

Svar: Jo, så är det väl.. Bara å vänta å se hur det blir för mig. :)
Myzan

2012-11-13 @ 20:36:38
URL: http://minimajshanna.com
Postat av: Sanna

Hej!
Jag är supertrött nu när jag är flyter. Kan 12-13 h per natt och fortfarande vara trött.
Har provat att sova mer och mindre men är lika trött. Tror att det kommer bli bättre efter min på som är om 15 dagar :)
Kram

Svar: Skönt att höra att det är någon mer än jag som är trött! :) Vi får hoppas att det vänder då vi opererar oss! :) Lycka till önskar jag dig!
Myzan

2012-11-13 @ 21:03:31
URL: http://gastricop.blogg.se/
Postat av: Rebecka

Jag har inte gått på flyt så kan inte svara på det. Veckan efter op åt jag bara soppor och Proviva, och var vansinningt trött. Efter det vände det och nu är jag piggare än någonsin! Orkar träna efter jobbet, förut ville jag bara hem till soffan och äta :D

Svar: Skönt att du känner dig piggare! :) Att palla med att träna efter jobbet vore ju verkligen en dröm om jag orkar med det i framtiden! :)
Myzan

2012-11-14 @ 18:54:55
Postat av: Jessica

Hej My! KLART jag läser din blogg :) Jag har ju bara varit lite tyst i cyberspace den sista tiden!

LYCKA till med flytet, men det är ju supersjälvklart att du fixar det! Du har ju jordens mål att sträva efter!

Ang tröttheten så var jag helt jävla död i början. Jag sov som en bebis så fort jag la mig ner och kunde sova huuuur länge som helst. Men det var nog mest sviterna efter operationen. Sen blir man ju trött som en gnu pga näringsbristen i början. Det är ju lite si å så med vad man får i sig. Jag var ändå noga med att avsluta varje dag med en modifast (jättesugen...)efter open också för då visste jag att jag fått i mig LITE näring!

Maila/hör av dig om du har frågor!
Bamsekram!

Svar: Haha! Vad kul att du läser den! :) Jag hoppas att det går bättre för dig nu och att du kommit ur din viktsvacka! :) Hade du någon ångest inför operationen?
Kram
Myzan

2012-11-15 @ 10:11:48
URL: http://queenofmillgoal.blogspot.com

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0