Vägning 12/11-2012

Då var det dags för veckans vägning..

Startvikten var: 158,9kg
Efter en vecka på flyt: 153,7kg
Nu, efter två veckor på flyt är vikten: 151,4kg

Total viktminskning: 7,5kg
 

7,5kg på 14 dagar är verkligen bra! det är ju liiiite mer än ett halvt kilo om dagen! Visst hade jag önskat att resultatet skulle bli lika fint som förra veckans, men det visste jag ju att det inte skulle bli.. 2,3kg på en vecka är ju också en väldigt bra siffra! :)
 
Nästa måndag har det gått halva tiden, tre veckor.. Då ska jag ringa till operationsplanerarna och rapportera in hur mycket jag har gått ner hittills.. Tänk om de tycker jag har gått ner för lite? (jag kan ju inte direkt styra vikten hur mycket som helst.. kan ju typ inte äta mindre än vad jag redan gör liksom :P) Jag hoppas verkligen att de tycker att jag har gjort bra ifrån mig!

Om jag ska våga mig på en gissning hur mycket jag kommer ha gått ner efter sex veckor på flyt så vill jag gissa på typ 15kg.. Å det vet jag att kirurgen skulle vara nöjd med! :)

Hur många veckor flöt ni/ska ni flyta? Hur mycket gick ni ner/ tror ni att ni kommer gå ner på erat flyt?

Kommentarer
Postat av: Eva

Hej!
Jag ska operera mig den 5/12 och jag fick mina papper i torsdags där stod det börja dricka nu!!
Lycka till med din op kommer att följa dig här på bloggen.

Svar: Åh vad spännande med en till som ska opereras i december! :) Jag önskar dig lycka till med flytet!
Myzan

2012-11-12 @ 10:17:47
Postat av: Camilla

Jag flöt i två veckor innan min operation i januari och jag gick ner ca 7 kilo och jag blev godkänd för operation. Verkar som Sthlm har kortare flytperiod och lägre krav på viktnedgång än övriga Sverige.

Svar: Ja, jag tycker också det verkar som att sthlm har kortare flyttider.. Men 7kg på 2 veckor är ju super bra! :)
Myzan

2012-11-12 @ 13:46:12
Postat av: Madde

Toppen, super bra start=)

Svar: Tack! :)
Myzan

2012-11-12 @ 14:02:13
URL: http://gbpminviktresa.blogg.se/
Postat av: Erika

Oj vilka fina siffror! Jag flöt en månad (18.5-18.6) o gick på den tiden ner 11,5kg...

Svar: Det var ju jätte bra siffror för dig också, 11,5kg! :)
Myzan

2012-11-12 @ 19:21:50
URL: http://zicazevmamma.blogspot.com
Postat av: Evelyn

Vad duktig du är!

Svar: Tack. Det känns inte som att jag är så duktig.. Finns så många som tom väger mindre än mig som går ner ännu mer under sitt flyt.. hur gör dem undrar jag?? Men man ska ju inte jämföra sig med andra egentligen.. Så jag är ändå nöjd med mina kilon! :)
Myzan

2012-11-13 @ 00:04:59
URL: http://atinylittleworld.wordpress.com
Postat av: Talltita

Jag opereras 21 november i Göteborg. Skulle gå på flytande i 3 veckor men fick tipset att börja tidigare för att få en snabbare tid om det blev återbud. Sen blev kirurgen sjuk och operationen fick istället flyttas framåt och det blev en vecka med mat innan jag började på flytande igen. Nu har jag gått totalt 4 v på pulver och gått ner 10 kg, en vecka kvar...

Svar: Heja heja sista veckan! :) Tråkigt med sjukdom, men skönt att du då inte behövde vänta så jätte länge på en ny tid iaf! :) Vad skönt det måste kännas att det verkligen är slutspurten för dig nu!
Myzan

2012-11-13 @ 06:37:45
URL: http://Http://talltita.blogg.se
Postat av: Annika

Jättebra att ha gått ner så mkt ;-) Just nu ligger jag i sjukhussängen, dagen efter op. Det har gått jättebra, men är hungrig som en varg. Har inte ätit sen i söndagskväll, sista Modifastpåsen. Viss näringslösning, men vill ha ngt mer :-) Ska visst få lite fil vid åtta.
Lycka till nu med resten
Kram Annika

Svar: Mår du bra i övrigt förutom hunger? :) Vad spännande att du redan har gjort din! :) Jag längtar så till min egen! :)Jag hoppas att du mår bra och att du snart får åka hem och börja träna ditt nya matliv!
Kram
Myzan

2012-11-13 @ 06:59:14
Postat av: Hanna

Jag kommer absolut följa din blogg.
Vad duktig du är som kämpar på med flytet.
Jag har varit på gruppmöte på USÖ och väntar nu på att få komma till enskilt möte för att få ett ja eller nej. Vilken hemsk väntan!!
Hur gjorde du för att stå ut med väntan?
Kramen!!

Svar: Jag ringde till mottagningen en gång för att få veta ungefär när jag kunde förvänta mig att bli kallad.. och hon jag talade med gav ett svar som visade sig stämma in ganska så bra! :) Ska jag vara ärlig har jag varit beroende av Viktop.se under hela den här resan.. läser typ allt! varje dag! Tror det är lite för att lugna nerverna, få lite mer info osv.. :)Ps. Det är väldigt sällan man får ett nej, enda anledningarna skulle vara om du har för många sjukdomar som kanske ej skulle passa med en op, samt om du inte har rätt bmi. samt om du är hetsätare eller någon annan störning.. Så har du inte det så kan du nog känna dig lugn :)
Kram
Myzan

2012-11-13 @ 09:01:58
Postat av: Annika

Jag är oförskämt pigg ;-) det var smaskigt med lite fil o kanel. Men hat fortfarande en sunkig känsla i munnen. Hjälper inte ens att borsta tänderna :-( Ha det bäst så hör jag av mig igen, kram

Svar: Vad kul att höra! Det där med munnen blir nog bättre ska du se :) Jag väntar med spänning att få veta hur det går när du kommer hem igen! :)
Myzan

2012-11-13 @ 09:14:56
Postat av: mami_Marie på viktop.se

jag flyter nu och ska gå ner 7 kg på 2 veckor...
ber till gud typ att jag ska klara kravet.

kommer absolut inte fuska med flytet såå borde ju gåå ner det men känner mig såå stressad över att jag MÅSTE gå ner 7 kg, tycker de verkar mycket

Svar: Om du känner dig nervös över att inte gå ner dina 7kg på två veckor kan du ju alltid starta med flytet lite tidigare! :) Det är ju inte förbjudet att göra det ;) Jag önskar dig lycka till! :)
Myzan

2012-11-13 @ 16:56:27
Postat av: Hanna

Det där med den unkna smaken i munnen, har det med gasen att göra?

Svar: Vilken gas? Jag känner inte att jag har någon unken smak i munnen direkt, men jag har dålig andedräkt. Men det kan bero på ketosfasen samt att modidifasten är ju mjölkiga i konsistensen.. (man får ju aldrig någon go andedräkt av mjölk :P) :) Hoppas att det svarade något på din fråga.. :)
Myzan

2012-11-13 @ 17:30:16
Postat av: EllinorO

Jag flöt i 3 veckor skulle gå ner 10 kg och lyckades gå ner 7,5 kg och blev ändå opererad. Pjew!
Det man kan göra är att dricka ännu mera och se till att man bajsar. Haha
Jo och promenera. Den där unkna smaken i munnen den var vidrig. Skaffa dig en tungskrapa och skölj munnen med ramlösa citron. Den där smaken försvinner av ramlösa.
Kram

Svar: Tack så mycket Ellinor för tipset! :) Jag motionerar via att antingen jobba eller packa upp här hemma i nya lägenheten.. :) Kram
Myzan

2012-11-14 @ 11:52:03
URL: http://itekoppen.wordpress.com
Postat av: Jessica

Tjamors :) Jag körde flyt i 4 veckor (4,5) och gick ner 11 kg! Min tunga var helt förtorkad efter 1 vecka med flyt och helt grön..Ketosen släpper ju ut all möjlig jävla slagg från alla möjliga håll! Det var nog det äckligaste. Annars gick flytet förvånansvärt lätt. Det var ju liksom ett jättemål att lyckas och få operationen!

Kramkram

Svar: Det var inte dåligt! 11kg på 4 veckor! :) Jag håller med, flytet känns oftast väldigt lätt, för man får ju en så stor belöning om man klarar det! :) Kram
Myzan

2012-11-15 @ 10:22:43
URL: http://queenofmillgoal.blogspot.com

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0