Den bittra sanningen!

Nu, mina kära läsare är det dags att avslöja den bittra sanningen om hur jag "ser ut"..
Dessa siffror som jag nu kommer att publicera är väldigt hemska och skämmiga för mig! Jag känner mig inte alls som den rent utsagt feta människa som jag faktiskt är på utsidan.. insidan är någon helt annan..
När jag ser på bilder som är tagna på mig nu när jag är så stor stämmer inte alls överens med den egna bilden jag har av mig själv..

Hur som helst så ska jag nu presentera Vikt, BMI och en massa mått på min kropp.

Längd: 171 cm
Vikt: 158,9kg
BMI: 54,4

Hals: 41cm
Överarm- Hö: 52cm Vä: 49cm
Underarm- Hö: 29cm Vä: 28,5
Byst: 136cm
Midja: 126cm
Mage: 163cm
Rumpa: 153cm
Lår- Hö: 84cm Vä: 81cm
Vader- Hö:49cm Vä: 50cm

Alla dessa siffror är cirka då det är ganska svårt att veta att jag tar på exakt samma ställe varje gång.

Nu vet ni alla "sanningen" bakom mig och jag hoppas att ni är försiktiga med hårda kommentarer om detta..
Det viktiga nu är att jag har tagit mitt beslut att förändra mig och kommer aldrig igen att vara så stor och väga så mycket som jag gör idag, den 29okt 2012, dagen före min 24års dag..

Kommentarer
Postat av: Hanna

You are among friends, vännen.. Den som är hård mot dig för att du är så jävla modig och cool som tar tag i det ska ha stryk. Säg till bara så fixar vi ;)

Svar: Bra att man har livvakter att lita på! ;)
Myzan

2012-10-29 @ 21:01:54
URL: http://minimajshanna.com
Postat av: Cecilia

Du är modig som vågar berätta men visst är rätt skönt att våga ändå? Det är som om man äntligen "kommer ut", erkänner för sig själv hur läget ser ut. För mig var det viktigt att berätta min vikt, det var en del i terapin kan man säga. jag var tvungen att göra det för att inse fakta själv. För som du skriver, man upplever inte sig själv som SÅ stor. Så som jag ser ut idag, är ungefär så jag tänkte mig själv när jag vägde som mest. Man får en helt skruvad uppfattning! Du har kommit en bra bit på väg vännen och snart är de där siffrorna ett minne blott. Fuck off dumma siffror! :)

Svar: Jo, men visst är det skönt att våga skriva det! Jag var riktigt nervös när jag skulle klicka på publicera knappen.. Men nu känner jag bara en lättnad. Nu är det gjort och jag kan gå vidare, framåt och neråt! :) Fuck off till de dumma siffrorna som sagt! :)
Myzan

2012-10-29 @ 21:43:34
URL: http://byebyetjockis.blogg.se
Postat av: Erika

Jag tycker du e stark som går ut me dina siffror. Jag har aldrig vågat, lr va man nu ska kalla det. Det är först nu efter nästans 30 minuskilon jag har vågat. O du, siffrorna kommer ju bara o bli lägre o lägre :) Heja heja!!!

Svar: Tack så mycket! Det känns mycket upplyftande att få höra att man är stark som vågar! Jag förstår dig att du inte gjort det förrän efter ett antal minus.. Jag hade själv de tankarna.. Men sen tänkte jag att detta helt enkelt får bli en slags egenterapi, jag blottar allt! :)
Myzan

2012-10-31 @ 15:35:01
URL: http://zicazevmamma.blogspot.com
Postat av: Pernilla

Hej. Jag är ungefär lika stor som du(väger lite mer och e lite kortare) jag påbörjar på måndag min 6 och sista vecka på mitt flyt. Opereras den 12 november på Sahlgrenska i Göteborg. Ser fram emot de med skräckblandad förtjusning. Kommer gå kanon för dig :-)

Hälsning Pernilla

Svar: Skönt att höra att det finns fler stora som mig! :) Men snart är vi inte det längre! :) Jag håller mina tummar för att allt ska gå bra för dig med din operation! :)
Myzan

2012-11-03 @ 22:16:22

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0