Sista dagen på mitt gamla liv..

Ja, precis som rubriken lyder är detta sista dagen i mitt gamla liv, för imorgon börjar jag alltså på slutspurten mot OP med 6 veckors Modifastdiet..
Jag känner mig faktiskt lite spänd inför imorgon.. Jag har ju gått på pulver/flyt förr, så jag vet ju att jag kommer fixa det bra.. men i morgon är det exakt 6 veckor kvar till min operation.. DET känns helt overkligt!

Imorgon ska jag väga mig och ta lite olika mått på mig själv för att kunna föra data på detta under resans gång.. :) Vet dock inte om jag kommer avslöja min fulla vikt i kilon för er läsare, det är ju ändå en ganska privat siffra (iaf har jag alltid känt det så).. Har ej bestämt klart det ännu och hoppas att ni har förståelse för det jag väljer..
Kommer självklart att lägga upp bmi och måtten jag tar och förändringarna som händer kring detta..

Jag ska nu avsluta mitt gamla liv med saffransgifflar då jag är helt galen i saffran och egentligen lussekatter och kommer sakna detta denna vinter!

Bye bye old life!

Kommentarer
Postat av: Cecilia

Stort lycka till!

Svar: Tack så mycket! :)
Myzan

2012-10-29 @ 10:16:27
URL: http://byebyetjockis.blogg.se
Postat av: Lina

för mig personligen tycker jag att vikt är något väldigt privat, och dessutom skämmigt naturligtvis. Jobbigt att prata om, så att säga. Men det är nog svårt att ha en GBP-blogg utan exakt vikt på vågen hela tiden. Om du skriver att du gått ner 8 kilo så säger det inte dom särskilt mycket. Inte heller BMI. Tror tyvärr du kommer tappa läsare om du inte pratar om kilona på vågen. Dessutom tror jag du kommer få en himla massa bra kommentarer och peppande ord!

Svar: Jo, du har nog rätt i det.. Kommer säkert gå ut med det iaf liksom.. Hoppas att det kommer att bli peppande ord!
Myzan

2012-10-29 @ 10:40:43

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0