Väntar och väntar..

Vet ni vad det värsta med hela den här processen är? JO, all väntan och ovisshet.. Väntan på kallelse till gruppträff, väntan på kallelse till kirurg, väntan på godkännande.. Och nu, när jag väl har fått ett godkännande.. Ja, då väntar jag lite till.. väntar på att operationsplanerarna från Lindesberg ska ringa och vi ska bestämma tiden för operationen..

När jag pratade med kirurgen så sa han att de skulle ringa under denna eller nästa vecka.. men då jag ska resa bort så sa jag till honom att det vore bra om han kunde säga till dem att de måste ringa denna veckan.. Vilken han självklart skulle göra!
Nu är det TORSDAG och ingen har ringt.. Jag ringde SJÄLV till dem idag efter lunchen på deras telefontid för att höra efter.. Då sa hon jag pratade med att hon kunde se att de hade fått min remiss och att hennes kollega skulle ringa runt under dagen.. Glad blev ju jag då såklart, eftersom jag fick ett bra svar.. Men nu, hallå, klockan är 16.43, tror knappast att någon kommer ringa mig nu!

Hoppas verkligen att de ringer imorgon! Vill ju så gärna få mitt besked innan jag åker utomlands.. Innan jag börjar på mitt flyt så man har något peppande att se fram emot!

BAH! Ännu en dag bortkastad på att vänta..

Kommentarer

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0