Att inte vara för strikt..

Något jag har lärt mig under mitt liv är att saker aldrig blir som man tänkt sig! Att det helt enkelt är svårt att planera allt till punkt och prickar och därför måste vara beredd att planera om och rucka på vissa saker..
I detta fall syftar jag på min träning och träningsmål jag satt upp för mig själv!
 
Jag har ju bestämt mig för att jag ska träna på gymmet 2ggr/ vecka och blir det någon promenad utöver det så är det jätte bra!
Men nu när jag känner att våren kommer mer och mer så blir jag mer sugen på promenader än att åka till gymmet och stänga in mig från solen..
Igår tog jag en härlig promenad i vårsolen med en kompis i över en timme. Super gött! Och idag efter jobbet tog jag mig iväg till gymmet och tränade där en timme. Så med andra ord har jag ju egentligen tränat två gånger denna veckan (vilket egentligen är mitt huvudkrav på mig själv..)
Jag vet inte om jag hinner få till ett till träningspass på gymmet denna veckan, men där emot tror jag att jag kan få till en promenad till iaf..
Är det okej att rucka på sina egna regler så? Dum fråga, jag vet.. Självklart gör jag ju som jag själv vill.. Men jag är lite rädd för att om jag börjar rucka på reglerna så kanske jag börjar göra det mer och mer och tillslut blir det kanske ingen träning alls? Eller har jag tränat in mig så pass ok nu att jag kan vara säker på mig själv när det kommer till hur jag väljer att träna från vecka till vecka? (att jag ser till att det blir gjort oavsett metod)..
 
Svår fråga det där.. att våga eller inte våga att lita på sig själv?
 
Har ni täningskrav på er själva? Kan ni rucka på era planer lite då och då eller måste ni köra stenhårt på det ni har bestämt?

Kommentarer
Postat av: stina

Att promenera ute är BRA! :) Jag gör det nästan mer än att fara till gymmet :) Du är ju säkert mest ute efter att förbränna och gå ner i vikt, och inte bygga muskler :) Sen är det inte fel att gå på gymmet, det är effektivt och skönt ;) Men helt klart ska du se promenad ute på minst 30 minuter som träning :) Köp ett par stavar, så får du med dig överkroppen på ett bra sätt :) Håller tempot lättare också med stavar :) Du blir piggare o fräschare ute i frisk luften, än på ett äckligt gym ;) Än är inte veckan slut, så försök gå ut den där promenaden som du kan tänkas hinna med:D

Svar: Blev en 50min promenad med sambon ikväll ;) Var super skönt att traska runt i kvällssolen :)
Myzan

2013-04-03 @ 22:02:41
URL: http://svanholmstina.blogg.se
Postat av: EllinorO

Jag är rätt rädd för att rucka på reglerna för det är så enkelt att falla in i gamla beteenden. Men man gör självklart som man vill

Svar: Jo, lite så är jag också rädd för.. Men jag testar å ser vad som sker.. märker jag att jag börjar slingra mig så får jag dra åt tyglarna igen!
Myzan

2013-04-03 @ 22:55:34
URL: http://itekoppen.wordpress.com
Postat av: Caroline

Nu kanske jag får massor av träningsfantaster emot mig men vad gäller oss som är opererade är nog det viktigaste att man inte börjar rucka för mycket på matvanorna och inte lika mycket träningen. Man vill ju få till en långvarig träning, och då tror jag inte på att tvinga sig. Och om du gymar eller promenerar kommer nog inte göra någon skillnad på vikten. Däremot tror jag styrketräning är toppen för kroppen.
Kram

Svar: Lite så känner jag med.. Träning ska ju vara kul och då kan man inte tvinga sig till det.. :) Jag vill ju kunna variera mig så visst är det väl bra om jag kör både promenader och styrketräning för musklerna :)
Myzan

2013-04-04 @ 19:48:13
URL: http://nuvanderdet.wordpress.com
Postat av: Madde

Ja ar tränings krav på mig själv med då räknas all motion till de träningskravet :)

Svar: Ja, å det är nog så jag också får försöka se det har jag tänkt.. Långa promenader är också en del av träningen! :)
Myzan

2013-04-05 @ 22:52:12
URL: http://gbpminviktresa.blogg.se/

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0