Dump..

Jepp, igår råkade jag ut för en sådan där dumping! Jag är så himla glad för att jag inte är en sån som drabbas ofta utan endast några få gånger totalt. :)
Jag dumpade efter att ha ätit lite för mycket tacos igår kväll.. Jag åt en välfylld mini tube. Sen vart jag mätt.. Efter ca 1,5-2h senare tänkte jag att jag skulle äta en till så jag fick till mitt sista mål för dagen också.. Jag kände mig dock fortfarande lite mätt, var egentligen inte hungrig.. Så jag tar en mini tube till som jag inte fyller lika mycket som den förra.. Äter av den och när jag nästan har ätit upp hela, bara har en liten bit kvar ber jag sambon ta den från mig och göra sig av med den! Jag kände att jag var helt full i magen, men jag kunde typ inte sluta äta för det är ju så gott.. Så han gjorde som jag sa, tog den ifrån mig och åt upp den, åh vad glad jag var för det, annars hade jag smällt i mig hela!
Efter en liten stund var magen utspänd, gjorde ont, jag mådde lite illa och var helt varm.. (slapp dock hjärtklappningen denna gången)

Så gick det alltså den gången! Men man lär sig av sina misstag, nästa gång äter jag inte lika mycket..

Kommentarer

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0