Sprungit igen!

Har precis kommit hem från gymmet och jag känner mig grymt nöjd!!
Igår var jag ute på Mariebergsgallerian och införskaffade mig en träningsbh som jag självklart var tvungen att testköra idag..
Det kändes såååå mycket bättre att springa med träningsbh, jag är sjukt nöjd med den verkligen! Jag gick 5minuter sedan sprang jag 5minuter utan att sakta ner.. Sedan gick jag snabbt i 5 minuter till och sedan sprang jag 5 minuter till! Jag är såååå nöjd med dagens uppvärmning!
Jag var så peppad idag med den nya träningsbh:n och allt att jag avslutade träningspasset med att springa 5 minuter till, men då fick jag håll! Det var längesedan jag fick det, å fy fan vad ont det gör!! Jag började få håll redan i 4e minuten, men jag ville nå 5 minuter så jag slet på ändå.. Hållet satte sig i midjehöjd på högra sidan samt uppe vid högra nyckelbenet.. blähä! Men det går ju över hyffsat fort ändå.. :)

Som sagt.. Jag är sjukt nöjd med mig själv idag och min springprestation, så jag bjuder på en svettig bild! haha.
syns kanske inte så bra.. Men jag är såååå röd i ansiktet och ner på halsen.. Jag är ju kritvit annars! Sedan är jag helt glansig i ansiktet av all svett.. Men som sagt.. Dålig bild.. :P

Kommentarer
Postat av: Marita

Du är superduktig! Heja dej!

Svar: Tack så mycket! Ja, det känns som att jag har ordentligt flyt just nu! :)
Myzan

2013-04-23 @ 16:01:40
URL: http://storblirlagom.blogg.se
Postat av: TinA

Bra, bra! :D

Svar: Tack, tack!
Myzan

2013-04-23 @ 18:05:47
Postat av: Madde

hejja hejja vad duktig du är :D

Svar: Tack så hemskt mycket! Känns så ofattbart att jag har energin till att springa i 5 minuter (även om jag springer långsamt)..! För ett år sedan hade jag aldrig kunnat drömma om detta!
Myzan

2013-04-24 @ 10:55:43
URL: http://gbpminviktresa.blogg.se

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0