Vägning 29/4- 2013

Ännu en måndag passerar förbi.. men inte helt obemärkt eftersom jag har vägning just denna dag på veckan! (egentligen en helt hemsk dag att ha vägning på känns det som.. efter helgen osv när man kanske har "levt" ut lite mer än vad man gör på veckorna..) haha!

Men nu har jag den dagen och det får bli som det blir helt enkelt! Känns som att jag liksom inte kan påverka det hela hur mycket som helst? Visst kan jag äta rätt och motionera, men när jag gör det så går det väl inte att påverka vågen neråt speciellt mycket mer? :P

Startvikt: 158,9kg
Vikt vid förra vägningen: 117,1kg
Dagens vikt: 116,2kg
 
Viktminskning sedan förra vägningen: 0,9kg
Viktminskning sedan OP: 28,6kg
Viktminskning totalt: 42,7kg
 
Viktminskning i snitt/ vecka sedan flytstart: ca 1,64kg..
Viktminskning i snitt/ vecka sedan operationen: 1,43kg
 
Rätt coolt att ligga över 1kg/ vecka i viktminskning faktiskt! Sjukt bra är det! Man tycker själv hela tiden att man bara får små siffror.. 0,9 där och 0,6 här.. Men plusar man sedan ihop alla små siffror så blir det mycket tillsammans! Det är ju det man måste inse och se till istället, inte stirra sig blind på den lilla siffran.. Men man har ändå så svårt att förstå! haha

Efter jobbet idag så stack jag och träna en timme.. Jag åt ett mellanmål på tok för nära inpå träningen, så jag fixade inte att springa länge än 2minuter.. Jag stoppade för att jag kände hållen började smyga sig på där bort i bakom.. Så jag stoppade och började promenera i rask takt istället!
Det är inte utan att jag känner mig lite besviken på mig själv att jag inte fixade mer.. Jag var ju så stolt när jag hade fixat att springa 5 minuter! Men jag vet, man kan inte förvänta sig att det ska ge bättre resultat så snabbt när jag faktiskt inte har sprungit i träningssyfte på hur många år som helst! Jag måste ge det lite tid..

Skön start på veckan blev det iaf!

Kommentarer
Postat av: Madde

0,9 skulle jag va super nöjd med :P

Svar: Jo, jag är nöjd med det också.. Men ändå fånar man sig och önskar det var mer än så.. :P Men ja, jag är nöjd för alla minus jag får! :)
Myzan

2013-04-29 @ 21:11:25
URL: http://gbpminviktresa.blogg.se/
Postat av: Eleonor

Jäklar, ett kilo i veckan är inte lite de. Men blir ju så efter en gbp, det vore konstigt annars:-) lycka till i fortsättningen!

Svar: Det är inte alla som går ner så fort efter en gbp som jag har gjort.. Men visst är det bra! :) Tack så mycket!
Myzan

2013-05-02 @ 09:15:23
URL: http://thecrowandthebutterfly.blogg.se

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0