Fredag igen..

Fredag igen och jag ska jobba kväll.. Men ändå är jag uppe med tuppen! Gick upp 05.55 för att skjutsa sambon till stationen.. Snäll som jag är! ;)
 
Nu har jag precis avslutat hela min frukost.. eller ja, jag lämnade lite mjölk och lite gröt..
 
 
En kopp te, havrekligröt med katrinplommon, en klick lågkalori äppelmos och en skvätt mjölk..
 
Men före frukost så fick jag för mig att ta en bild på mig och min vårjacka..
Denna jackan köpte jag alltså nu i våras och var helt överlycklig att jag kom i den.. Det är storlek 44.. Idag sitter den alltså betydligt lösare.. :) Det är fasen häftigt att se sådana bilder.. Jag kan inte få nog av sånt.. ;) haha
 
 
Men som sagt. Idag är det fredag och jag ska jobba kväll. Men först ska jag hämta lillsyrran på stationen. Hon ska hänga här hos mig i helgen, men hon får vara lite själv när jag jobbar.. Men det brukar inte gå någon nöd på henne då det finns tv, dator och internet här hos mig.. ;)
 
Nej, nu ska jag sluta svammla.. Detta blev ett osammanhängande inlägg.. Ha en skön fredag! :)
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: lisa

Så himla roligt att se dina förändringar! Hittade din blogg för mer än två månader sedan och har följt dig sedan dess.. Verkligen häftigt, du är så duktig! Själv har jag legat på bmi över 30, men ligger nu "bara" på övervikt. Motiverande att läsa vad du skriver!

Svar: Vad kul att just du har hittat min blogg! :)Ja, jag försöker kämpa på så gott det går.. Men man är ju inte mer än människa så ibland blir det lite tok! :P
Har du själv opererat dig eller har du klarat av din viktresa på egen hand? Jag blir själv väldigt imponerad av andra som också är duktiga kämpare med sina egna vikter! :) Många andra bloggar om operationer var och är fortfarande fina förebilder för mig! :)
Myzan

2013-08-26 @ 09:13:23

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0