Helgen som har varit..

Nu i helgen har jag varit i sthlm och hälsat på sambons familj.. Jag åkte tåget upp i fredags för sambon hade åkt upp tidigare under dagen med bilen.. Jag hade inte åkt tåg på ca 2 år innan denna fredagen.. gillar inte att åka tåg! Blir alltid åksjuk och så tycker jag att det är trångt med folk..
Det var inget undantag denna gången heller, massa folk! Men jag såg till att sova mesta delen av tiden så jag slapp bli åksjuk.. :)
 
Igår fick vi en trevlig överraskningsjulklapp utav sambons älste bror.. Vi var alla hembjudna till honom och hans sambo till senast 16.30. När vi alla sedan var där så fick vi alla varsin meny. Julklappen var att vi blev bjudna på en trevlig middag på Griffins Steakhouse
Innan vi åkte iväg till middagen så fick vi skumpa att skåla med. Sedan for vi iväg med taxi till restaurangen. Jag blev lite lullig utav skumpan redan.. På restaurangen beställde jag vitt vin till maten och bad om en mindre portion utav entrecote med potatispuré. Det gick hur bra som helst att få en mindre portion och fy sjutton vad gott det var! Jag drack 2 glas vin under kvällen på restaurangen och åt den goda maten och lite utav sambons creme brulée till efterrätt..

Jag brukar såhär efter operationen få ett snabbt rus när jag dricker alkohol som sedan går snabbt över och jag kan dricka en bra mängd till innan jag känner mig full..
Men denna lördagen blev det helt annorlunda.. Jag fick ruset tidigt, men det försvann aldrig! Det fortsatte under hela kvällen trots mat och vatten emellan varven.. Sedan blev jag sjukt mätt av maten och började hicka som en tok! Jag hickade och hickade och det slutade typ aldrig.. Sedan kände jag mog bara mättare och mättare, tillslut vart jag tom en släng illamående.. Efter det blev jag dödstrött så det kändes som att jag skulle somna vilken sekund som helst!
Helskumt var det.. Jag tror att det hela var en blandning av dumping och alkohol som inte gjorde sig så trevligt ihop.. När vi hade ätit klart och så åkte vi hem efter en stund.. Jag somnade på sängen utan att ha borstat tänderna eller sminkat av mig när klockan bara var typ halv tio! Vaknade vid halv fem i morse och var rätt pigg. Gick då upp och sminkade av mig och borstade tänderna, drack vatten.. Sedan gick jag tillbaka och la mig igen efter en timme vaken och sov vidare tills klockan vart nio.. Så skönt! :)
 
Imorgon är det vägningsdag igen.. Får se om vågen är mig nådig efter en sådan lyxig middag..
 
 
 
Goda maten! :)
 
 

Kommentarer

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0