Julen som var..

Ja, nu var ännu en jul över och jag tycker det faktiskt är skönt.. Jag tycker att julen är en mysig tid då man träffar familj och släkten, men det blir alltid så full rulle och mycket av allt.. :P
 
 Jag var tomtemor på jobbet..
 
Jag jobbade som sagt hela julafton, men var sedan ledig 25e-27e, vilket var skönt.. På jobbet har magsjukan härjat då jag var ledig, nu när jag åter jobbar verkar de flesta vara medtagna fortfarande, men ingen som spyr som tur är.. Hoppas jag inte lyckas bli smittad nu till nyår!
 
den 25e kom sambon hem från julfirande i Sthlm med sin familj.. Då åt vi tomtegröt och bytte våra julklappar.. Jag fick ett presentkort på Mariebergsgallerian, gymband att sätta telefonen i på armen samt ett löfte om ett restaurangbesök där han betalar.. :)
 
Sedan när vi hade fixat oss osv så åkte vi iväg till min syster och hennes familj i Mariestad och åt mat.. Sedan under kvällen fixade jag och syrran naglarna och bakade inför kommande dags julfirande..
26e kom och det var stort julfirande, vi var 18 personer totalt med alla vuxna och barn.. Vi åt mat, fikade och öppnade paket. En trevlig dag!
På kvällen såg vi på film ( då var det bara syrran och hennes kille, vår lillasyster samt jag och sambon kvar)..
 
 
27e förmiddag åkte vi hemåt igen jag och sambon. Vi var helt slut! Vi softade länge i soffan med att glo på serier från Netflix.. Men sen kände vi att vi borde göra något så vi åkte ut till Mariebergsgallerian där jag köpte mig nya träningskläder för mitt presentkort! :)
 
 
Igår passade jag på att använda alla mina nya gymkläder! :)
 
 
 
Ps.. Något i den här stilen tänker jag se ut på nyår..
 
Jag verkligen älskar den här fina klänningen! :)
 
 

Kommentarer
Postat av: Jenny

Verkligen jättefin klänning:) Hoppas nyår var bra! :)

Svar: Tackar! Ja, nyår var riktigt bra :)
Myzan

2014-01-08 @ 10:58:52
URL: http://xn--sjuttiotv-e3a.se
Postat av: Jenny

Härligt! Du är gymt duktig:) ett litet plus visar bara att det är påväg att plana ut.. du har ju inte så mycket kvar nu:) du kan ju inte direkt gå ned 70till:) klappa digsjälv på axeln! Shit vilken prestation:)

Svar: Nej, det har du ju rätt i.. Jag har ju definitivt gått ner mycket mer än vad jag har var att gå ner! ;) Får hoppas det inte stannar av helt riktigt än bara.. Vore faktiskt gött om jag som lägstavikt kom ner under 80kg eftersom man på längre sikt går upp några kilon.. :)
Myzan

2014-01-08 @ 18:40:58
URL: http://xn--sjuttiotv-e3a.se

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0