Bloggaward

Hej!
Jag har fått ett bloggaward utav Hanna med motiveringen:  "För att du är så himla grym! Det är otroligt vad du redan har åstadkommit och jag älskar att få följa din resa. Dessutom är du en sån otroligt sympatisk och fin person, jag vill veta mer om dig."
 
Detta ska jag självklart hedra genom att skriva 8 saker om mig själv! :)
 
1. Jag mår som bäst när jag är på topp och har mycket att göra. Ju fler saker jag har å göra, desto mer motiverad blir jag och mer saker vill jag ta åt mig att göra.. Men när livet är för slappt blir jag helt åt andra hållet, jag kan bli så förslappad och likgiltig då att jag inte vill göra någonting alls - det kan t.o.m gå så långt att jag isolerar mig från folk!
 
2. Jag är en väldigt social person som ofta och gärna vill umgås med människor, men mitt största problem är att jag tycker det är jobbigt att ta första kontakten till en ny vänskap.. så därför har jag oftast bara några få bra vänner iaf, fast jag skulle vilja ha ett helt gäng till!
 
3. Jag drömmer om en fast tjänst.. Jag har jobbat inom kommunen i snart 5 år, med några avbrott för studier, men vill inget hellre än att få en egen fast tjänst med det jag sysslar med nu. Jag stortrivs på jobbet! :)
 
4. Gillar att sjunga, men gör det mest i min ensamhet. När jag gick i högstadiet så spenderade jag väldigt mycket tid framför stereon hemma och sjöng som bara den. Blir inte riktigt på samma sätt nu när sambon är hemma å hör, men ibland måste jag bara stänga in mig i ett eget rum och sjunga av mig! Få slår mig i "Sing star" då det har åkt fram på festerna förr.. ;)
 
5. Jag har alltid varit överviktig som sedan övergick till fet, fetare, fetast.. Så någonstans där inom mig visste jag nog redan tidigt att jag en dag skulle göra en sån här operation. Första gången jag tänkte på och pratade om operation var redan i högstadiet.. Men sedan har förnekelsen alltid varit stor hos mig, så det satt så djupt att göra en sån drastisk sak som en operation- alla andra vägar före! Men jag är så glad att jag tog modet till mig förra året och bad om att få detta gjort, ett av mitt livs bästa beslut!
 
6. Har en hörselskada. Många som har träffat mig och inte vet om detta märker inte ens att jag har en, men det har jag. Jag äger 2 hörapparater, men som jag typ aldrig använder. Då jag har svårast att höra brukar vara i bullriga miljöer som på krogen, tunnelbanan, fester och annat sådant. Samt att jag tycker det är jobbigt att prata med folk i telefon som jag aldrig pratat med förr, för jag har då inget att "gå på" sen innan hur de kommer att låta när de pratar.. Men jag brukar fixa det galant ändå, det är liksom bara en nojja jag har! Då jag hör som sämst är när jag är förkyld - det sätter sig direkt på öronen på mig och täpper till så jag hör som en gammal kärring! Hatar verkligen att bli förkyld!
 
7. Jag flyttade hemifrån när jag var 15 år, fyllde 16år senare samma höst som jag flyttade. Sammanlagt har jag flyttat 10 gånger i mitt liv. Jag är ganska less på att flytta nu, men är grym på att flyttpacka!
 
8. Favoritfärgen är lila och favoritsiffra 4.
 
Det var lite om mig det och nu ska jag nominera ett par tjejer som jag tycker är värda ett "bloggaward".
Dem jag vill nominera till "bloggawards" är:
 
Madde: För du inspirerar mig så med din blogg med din träning och nya livsstil! Du verkar vara en härlig tjej!

Tina: Du är idag en av mina äldsta vänner ( i den benämningen att vi känt varandra länge, du kommer aldrig bli gammal!) och jag känner att jag vet att du alltid finns där om och när jag behöver dig, såväl vid roliga och tråkiga stunder!

 
Jag hoppas ni tar emot denna nomineringen och hedrar den genom att skriva 8 saker om er själva! :)

Kommentarer
Postat av: Jonaz

Kul att få läsa mer om dig :D Bra författat!

Svar: Tack så mycket! :)
Myzan

2013-02-24 @ 22:00:57
URL: http://gastricbypassjonaz.blogg.se/
Postat av: TinA

Nuuu ska jag skriva åtta saker om mig själv. Tack för "bloggawarden" ;D

Svar: Varsågod! :)
Myzan

2013-02-26 @ 15:41:14

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0