Frågor får svar.

Har inte fått så många frågor än, men de som har ställt frågor ska självklart få sitt svar. :)

Hade du dödsångest innan operationen?
 
Svar: Ja, jag hade en aning dödsångest innan operationen faktiskt.. Jag var egentligen inte alls rädd för själva operationen eller att inte överleva.. Men jag tror ändå att de allra flesta typ ransakar sitt liv lite inför en stor operation.. Jag tänkte saker som "tänk om jag aldrig får se min familj igen", "vem kommer sakna mig om jag dör"..
Jag tror man bara måste gå igenom alla de där tankarna innan sin operation. Dagen för operationen var jag inte det minsta nervös eller oroad och helt utan dödsångest. Jag var redo! :)

Vad är din målvikt? Har du två målvikter, en drömvikt (så gott som omöjlig men ändå som man drömmer om) och en realistisk målvikt?
 
Svar: Min målvikt i nuläget är 85kg. Efter som jag aldrig har varit smal någon gång under min uppväxt så tycker jag att det känns väldigt främmande och orealistiskt för mig att ha ett mål att bli just det, smal.. Så jag har alltså satt målvikten på 85kg, för då är jag fortfarande överviktig, men inte längre fet. Samt att jag kommer ihåg när jag hade den vikten senast och att jag kan tänkas trivas i den.. Men, målet kan ju ändras när det är mer nåbar sikt och man helt enkelt vill nå lite till..
Då kommer vi alltså till den där drömvikten.. För mig skulle drömvikten ligga mellan 65-73kg, det skulle betyda att jag hade normalvikt. Något som skulle vara helt sjukt otroligt om jag fick uppleva i mitt liv. För mig känns det målet helt orealistiskt och onåbart, iaf just nu.. Kanske beror det på att jag inte fattar hur jag ska kunna kämpa så långt? (missförstå mig rätt, klart jag inte kommer sluta kämpa.. Mer åt det hållet att det kan vara möjligt att få det resultatet utav mitt kämpande..)
Säg att jag skulle satsa på att gå ner till 73kg, det skulle i sin tur innebära att jag totalt skulle ha tappat 85,9kg.. Det är sjukt mycket, en hel annan människa! Visst vore det underbart och häftigt.. Men som sagt, ett drömmål man inte egentligen vågar ha..
 
 
 
Ställ gärna fler frågor.. Jag kommer svara på dem undan för undan :)

Kommentarer
Postat av: Madde

Låter som vi hade lite lika mål i början. Jag trodde det skulle va omöjligt för mig att få normalvikt.

Svar: Ja, det känns ju som det just nu.. Men samtidigt så vet jag ju hur bra det har gått för många andra och att det ändå inte är helt omöjligt.. :)
Myzan

2013-02-27 @ 09:58:51
URL: http://gbpminviktresa.blogg.se/
Postat av: Madde

Kämpar du på som du gör nu kommer du absolut kunna nå dina mål du vill nå! :)

Svar: Tack ska du ha, det känns bra att höra det! :)
Myzan

2013-02-28 @ 11:50:21
URL: http://gbpminviktresa.blogg.se/

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0