Söndag 3/2

Redan söndag.. helt sjukt vad tiden går fort alltså! Januari flög bara förbi, precis som februari nu också håller på att göra..
 
Idag har jag jobbat dag. Var rätt soft på jobbet idag, för jag jobbade med 2 härliga kollegor! :) Jag gillar verkligen den arbetsplatsen jag är på nu.. Det är många goa och trevliga i personalgruppen som jag känner att jag kan slappna av och ha kul med på jobbet. Sedan tycker jag att det går att sammarbeta med alla på ett eller annat sätt på jobbet också. Så det är gött!
Jag fick veta igår att jag är garanterad sommarjobb där i år! :) (Men jag måste ändå skicka in ansökan som alla andra :P) Sedan är det ev. en annan sak på g. på jobbet.. Jag avslöjar mer när jag själv vet mer!

I fredags hade jag ju jobbat på dagen, sedan stack jag till gymmet direkt efter jobbet. När jag kom hem åt jag middag. Surfade på nätet och satte igång en tvättmaskin på kvällen också.. Satt och kollade på en film som avslutning på kvällen (trodde jag).. Vid 21.30 ringer de från jobbet och har panik, ingen nattpersonal har kommit och de undrar om jag kunde rycka in.. Efter lite efterforskningar från deras sida om lite grejer så stack jag iaf iväg och jobbade nattpasset också, fast jag egentligen bara längtade efter att få sova! Men jag befann mig på jobbet vid 22 tiden och stannade till strax efter 07 på morgonen.. Det var en lugn natt, men fy vad det var jobbigt att hålla sig vaken! Men jag lyckades rätt bra faktiskt med tanke på att jag hade varit vaken ett dygn sen då..
 
När jag gick av passet stack jag hem och slocknade nästan bums! Fick sova till 14.00, men klev ur sängen vid 14.30.
Jag softade runt här hemma sedan fixade jag iordning mig själv och stack iväg till en kollega som fyllt 25år som vi firade! :)
Det var den största fördelen med att jag tog nattskiftet också, jag vart av med passet jag annars skulle gjort lördags kväll.. Vilket betydde att jag kunde gå å fira kollegan! :)
 
Ja, nu vart det en massa svammel om jobbet.. Men ibland måste jag få skriva om sånt också..

Har haft ledigt ifrån träningen i helgen.. Har träningsvärk ifrån fredagens pass.. Men imorgon så ska jag till gymmet igen, var så säker!
Ska bli spännande att få veta veckans viktnedgång imorgon.. Jag gillar måndagar just på grund av detta!

Kommentarer
Postat av: TinA

Åh, vad keligt när man får rycka in sådär, men skönt att du blev av med kvällspasset och kunde unna dig lite kul istället :)

Svar: Ja, det blev toppen i slutändan ändå! :)
Myzan

2013-02-13 @ 13:31:25

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0