Tillbaka igen..

Ja, då var jag tillbaka igen efter trippen till Stockholm..
Begravningen igår var mycket fin, många var där och tog sitt farväl.. Fin musik spelades av vår vän Felix Grön och vän och arbetskollega Leif André läste sedan upp en låt som en dikt.
Det var supertungt att vara där med alla i sorg, med mig själv i sorg, men samtidigt var det så fint och skönt på samma gång!
 
Vi åkte hem igår sent på eftermiddagen, skönt att komma hem till sitt eget igen..

Nu är det vanliga vardagar som gäller framöver, i alla fall för min del. I måndags var sista dagen för min sjukskrivning och jag har mitt första arbetspass ikväll!
Känns både konstigt och skönt att komma tillbaka till jobbet nu.. Mitt senaste arbetspass var 8/12, så jag har ju varit borta en månad!
Jag hoppas att det kommer kännas bra att komma tillbaka och jobba, jag har faktiskt saknat det! Saknat att ha sina vardagliga rutiner, komma upp i normal tid på mornarna, känna sig trött på kvällen för att man har gjort något vettigt på dagen..

Ska även bli intressant att få "provköra" mitt nya matliv på jobbet och få in det här med bra mellanmål osv.. Känns som att det kommer att bli en bättre kontinuitet nu när jag kommer jobba. Blir lite lättare att hålla tiderna för målen då tror jag än nu, när man har flängt överallt och inte alltid har haft tillgång till något, eller som andra dagar gjort så lite att man inte känner av att man behöver äta och nästan glömt bort att göra det då..
 
Ja, det var i alla fall en liten uppdatering ifrån mig. Så nu vet ni att jag är hemma igen och startar upp mitt vardagsliv nu på riktigt!

Kommentarer
Postat av: Marie

Jag har nu varit tillbaka på jobbet i 6 dagar efter op och det är sjukt mycket enklare att sköta maten på jobbet.. hemma var jag glad ifall jag åt 3 högst 4 mål och nu när jag börjat jobba så är 6 mål inga problem alls då man går upp tidigt och börjar då med målen tidigare... sen så rör man på sig mer så då vill man juh äta oftare för inte gå hungrig

Svar: Ja, det kändes enklare och mer naturligt att sköta måltiderna när man var på jobbet.. Får se om det känns så även idag! :)
Myzan

2013-01-09 @ 20:24:01
Postat av: EllinorO

Det är alltid vackert, sorgligt, lättande och tungt med begravning. Hoppas att du klarar av jobb och maten på ett bra sätt för dig. kram

Svar: Tack ska du ha fina Ellinor! :)
Myzan

2013-01-10 @ 19:07:16
URL: http://itekoppen.wordpress.com

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0