Vägning 14/1- 2013

Ja, då var det dags för denna veckans vägning och faktiskt årets första! (iaf årets första som får räknas..)

Startvikt: 158,9kg (29/10-12)
Vikt vid förra vägningen: 138,3kg (31/12-12)
Vikt vid denna vägning: 136kg (14/1-13)
 
Viktminskning sedan förra vägningen: 2,3kg
Viktminskning totalt: 22,9kg
 
Ja, det fortsätter att snitta på ca 1kg / vecka t.o.m liiiiite mer än det.. Skönt! Jag hoppas innerligt att det håller i sig så för jag har fortfarande väldigt många kilon kvar att tappa!
Nästa delmål som jag har är ju -25kg, dvs. endast 2,1kg kvar tills det är uppnått! Men jag tror faktiskt inte jag kommer ha någon större belöning just denna gången, känns som att jag har köpt lite prylar då och då ändå det sista här kring jul osv..
Även om jag är en bra bit påväg nu ändå så känns det ändå som att det är sååå himla långt kvar till ett av mina större delmål som är att komma under 100kg! Just nu är det ju liksom 36kg kvar! Låt säga att jag har turen att fortsätta gå ner 1kg/vecka även i fortsättningen, det betyder då i sin tur att jag inte når det målet förrän om 37 veckor! Då är vi liksom i vecka 40 och skiftet september/oktober.. Det känns ju som en eeeeevighet!
 
Men, egetligen är det dumt att tänka så! Jag ska absolut vara nöjd om jag går ner 1kg/vecka och det får väl ta den tid det tar.. Huvudsaken är ju ATT jag fortsätter att gå ner, inte HUR snabbt jag gör det..
 
Det är ju det här jag måste öva på nu.. Jag BANTAR INTE längre, därför ska jag inte gå ner blixtsnabbt för att sedan inte kunna hålla det kvar där och sedan gå upp igen och mer därtill.. NEJ, denna gången ska det få ta sin tid och jag ska själv göra min livsstilsförändring och trivas med den..
 
Att bero på livsstilsförändring så ska jag gå på promenad med en kompis imorgon, vi ska gå fram och tillbaka till gymmet som jag har tänkt att börja på så jag får skaffa mig mitt gymmkort! Bara själva promenaden fram och tillbaka blir några kilometer! :)
Men det ska verkligen bli kul att skaffa kortet och sedan komma igång med att träna där.
 
(Ja jag vet, jag är också heeelt förvånad jag med, men jag skrev faktiskt KUL i föregående mening. Och för er som inte känner mig så väl så kan jag säga att det är en väldigt stor grej att jag skriver eller ens tycker något sådant om träning.. Det var väldigt många år sedan jag faktiskt tyckte att det var ens det minsta kul att tänka på sådant!)
 
Träning, here we go!

Kommentarer
Postat av: carro

Heja My!!! Va duktig du är!!
Har inte heller varit någon träningstjej men satan va kul d är. Var på ett boxfit pass idag och ja orkade hela passet!! Behövde inte gå när dom andra sprang osv... Så underbar känsla!
D viktigaste är att du hittar ett gym med bra utbud och att du känner dig bekväm där!!
Kram

Svar: Tack snälla Carro! :)Gymmet jag har valt har stort utbud av gruppass, samt att det ingår gym och bassängen i samma gymkort också.. Jag hoppas jag kommer bli nöjd med det att kunna variera mig en del. :)
Skönt att du trivs så bra med träningen. Jag hoppas att jag också kommer att göra det när jag kommer igång sen. :)
Myzan

2013-01-14 @ 20:06:14
Postat av: Sus

Hej! Jag väntar på op o är väldigt intresserad av hur det går med maten för dig. Hur bra tål du det du äter o hur mycket o hur ofta äter du? Ja i helhet hur det känns o så.

Svar: Hej, bra att du frågar sånt! :) Jag ska göra ett inlägg om det så att fler kan få ta del av infon. Håll utkik efter det inlägget! :)
Myzan

2013-01-15 @ 13:00:36
Postat av: Madde

Vad duktig du är!:) Och om att hålla 1kg i vecka är väääldigt bra. Stort lycka till nu fram över.

Svar: Tack så mycket! :) Ja, jag hoppas att det kan hålla i sig iaf ett tag.. Nu har jag ju införskaffat mig mitt gymkort, så nu är det dags att börja träna också! :)
Myzan

2013-01-15 @ 14:10:21
URL: http://gbpminviktresa.blogg.se/
Postat av: Hanna

22,9 kiiiloooo?! DU ÄR GRYM!

Svar: Tack så mycket snälla Hanna! :) Känns inte så grymt alla dagar då jag har såååå mycket kvar att gå ner.. Men det är iaf en bra bit på väg får jag tänka! :)
Myzan

2013-01-15 @ 19:32:11
URL: http://minimajshanna.com

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0