Vägning 28/1- 2013

Startvikt: 158,9kg
Förra veckans vikt: 134,5kg
Nuvarande vikt: 132,9kg
 

Viktminskning sedan förra veckan: 1,5kg
Total viktminskning: 26kg
 

Ännu en vecka som jag har lyckats gå ner 1,5kg.. det är ju helt otroligt! Trots att jag bara var på gymmet 1 gång och promenerade 2ggr (på samma dag) under förra veckan..
Nu har jag ju klarat av mitt andra delmål också som var -25kg.. Nästa delmål blir -35kg.. så det är bara 9kg kvar tills dess.. :)

 

Kommentarer
Postat av: Hanna

Vad fort det går! Åh vad jag längtar tills jag är "på andra sidan GBP".

Svar: Ja, just nu går det fort! Men det är ju så olika.. Jag har ju många kilon att bli av med så det kan vara det som gör att det skrammlar till lite snabbare nu i början för mig.. Du ska se att din tid kommer! :) Jag håller tummarna för dig att du inte behöver vänta allt för länge på att få vara "på den andra sidan" :)
Myzan

2013-01-28 @ 17:10:56
Postat av: stina

wow!;D
Det låter som att en ny bild vore på sin plats?;D

Svar: Haha. Jo, det börjar väl kanske bli dags för det.. Tänkte att det kanske skulle bli till 2 mån efter op.. :)
Myzan

2013-01-28 @ 17:33:43
URL: http://svanholmstina.blogg.se
Postat av: Cecilia

Du är så duktig! Ska bli så spännande att få se dig om några veckor. Själv har jag ju pricip stått still sedan vi sågs sist. 5 kg tror jag att jag tappat sedan dess. Börjar ledsna på att det inte händer något så nu jävlar lägger jag i en högre växel! :)

Svar: Tack! :) Visst är det kul att det händer saker, men själv märker jag inte så mycket på mig själv än.. Får hoppas att ni gör det iaf när vi ses! :) Även om inte så många kilon kanske har försvunnit för dig så kan ju muskler och fett omgrupperats i kroppen och att du ändå kan ha fått en smalare figur! :) Det ska bli spännande att se dig med! :)
Myzan

2013-01-29 @ 09:30:00
URL: http://byebyetjockis.blogg.se

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0