Åker bort..

I helgen har vi varit bortresta.. Eller ja, inte hela helgen..
 
Det började med att vi var och firde en kompis som hade fyllt år i fredags kväll, här på hemmaplan i Örebro. Det var en solig och härlig kväll med ett gäng vänner.. Men då både jag och sambon varit uppe sedan tidigt den morgonen blev vi också trötta ganska tidigt, så vi for väl hem kring 12-snåret tror jag det var..
 
På lördagen gick vi upp och åt frukost och duschade, sedan bar det av till min hemstad Mariestad. Där gjorde vi en "miniturné" genom staden.. Vi lunchade hos min mamma och hennes man, tog med oss min lillasyster där ifrån och for sedan vidare hem till vår pappa och fikade där med honom, farmor & farfar. Efter det for vi hem till vår storasyster och hennes familj och spenderade resten av kvällen där.. Vi grillade, drack gott och satt ute större delen av kvällen i det underbara vädret! :) Vi spenderade natten där också och större delen av första halvan av dagen där idag med.. Vi åt frukost och lunch ihop. Pratade och busade med deras två underbara ungar! De har en flicka på strax över 3 år och en liten kille på snart 9 månader.. :)
Det är verkligen underbart med små barn, men det blir så intensivt när man ses! Så när vi väl kom hem till oss igen så var vi så trötta.. :P
Tänk den dagen man skaffar egna barn.. då kan man aldrig stänga av intensiteten igen.. ;) Haha, men det är det säkert värt! :)
 
Nu ikväll har vi bara chillat här hemma, kollat på film och ätit god mat! Gjorde en egen variant av enchiladas med kyckling..
 
 
Orkade bara 1/2 enchiladas gjord på mediumtortilla.. Men fick iaf ett par oliver och en klick guacamole att slinka ner också.. Mums!
 
Imorgon är jag ledig igen.. skönt!
Då far jag iväg igen, men denna gången åt andra hållet i landet.. Ska till Västerås och träffa en annan viktopererad tjej! :) Vi har träffats en gång förr, det var på den där bloggträffen jag var på i Oktober förra året i Västerås.. Ska verkligen bli kul att träffa denna tjejen igen nu, nu när jag också har varit opererad ett tag! :)

Jag hoppas att det blir bra väder imorgon, för vi hade tänkt att luncha på stan.. Vore ju tråkigt om det pissregnade då! :P
 
Ha en fortsatt bra söndagskväll.. Imorgon är det en ny vägningsdag!
Haha.. att bero på det här med vägningsdag.. Måndagar borde ju egentligen vara den sämsta vägningsdagen på hela veckan.. detta pga. att man lever lite mere "rutinfritt" under sina fria helger.. :P Men det återstår att se imorgon! :)
 

Kommentarer

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0