Förändringarna..

Jag har börjat märka lite små förändringar kring mig själv nu..
 
1. När jag har suttit/legat en längra stund och sedan reser mig upp ganska fort så svartnar det lite för ögonen på mig ibland.. Detta beror säkert på lite lågt blodtryck..
 
2. Jag har ju som sagt tappat jäkla massa hår nu efter operationen, men jag märker att jag inte tappar riktigt lika stora mängder nu längre..
 
3. Inte nog med att jag inte tappar lika mycket hår längre så har jag också märkt att håret växer ut igen.. Jag har små tussar här och var med hår på ca 2-3cm långt som är på g. tillbaka igen.. Ser lite roligt ut tycker jag ;P
 
4. I början efter operationen så kunde jag bara dricka några klunkar vatten i taget.. Nu känner jag att jag fixar att dricka 1 glas ganska så normalt iaf.. Å det känns väldigt skönt såhär års när man kan bli riktigt törstig! :)
 
Ja, det var några förändringar jag börjat märka av mer och mer med mig själv sedan operationen.. Såklart finns det väl säkert fler, men det var dessa jag kom att tänka på nu..
 
Slänger in en till bild på klädesförändring ;)
 
 

Kommentarer
Postat av: Madde

Ja man får ju se lite rolig ut i håret ett tag framöver :P Fattar nu vad mycket hår jag mste ha tappat då jag har massor som är drygt dm långt överallt :P

Svar: Haha! Ja, det ser ju lite roligt ut! Ja, det är sjuka mängder hår man har tappat alltså.. Men skönt att det mesta kommer åter iaf! :)
Myzan

2013-07-19 @ 09:37:29
URL: http://gbpminviktresa.blogg.se/

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0