Idag på gymmet..

..så tränade jag efter de nya träningsprogrammen jag fick i måndags då jag hade min genomgång med en instruktör.. Jag hade ju förut delat upp min träning så jag körde benen ena dagen och armarna andra dagen.. Han tyckte inte att jag behövde köra så, utan tyckte att till mitt syfte med träningen samt till hur många gånger i veckan jag kör så kan jag köra hela kroppen samtidigt!

Men för variera det lite och för att inte tröttna på att bara köra samma samma varje gång så utformade han 2st helkroppsprogram åt mig. "Dag 1" och "Dag 2" kallar vi dem ;P
I dessa program så får jag nu med armar, ben, rygg, mage osv.. hela kroppen med andra ord..

Han tyckte också att det var bra att jag värmde upp 15-20min före träningen som jag gör i nuläget.. så det ska jag bara fortsätta med..

Idag så värmde jag upp 10min på cykel och 5min på roddmaskin.. sedan körde jag igång ett av passen, denna gången "Dag 1".. Med uppvärming på 15min idag så tog hela mitt pass på gymmet idag kring 70-75min.. Å nu sitter jag här hemma, har precis käkat min lunch och känner mig fullkomligt slut i musklerna!


Får se om det blir träningsvärk av detta imorgon.. hoppas inte allt för mycket isf! För imorgon ska jag och sambon upp tidigt (för att vara lördag) och hjälpa våra kompisar att flytta till deras första hus! :) Ska bli så kul å få se hur det ser ut! :) Jag kan dock bara hjälpa dem en sväng på förmiddagen för sedan vid kl 14 ska jag jobba.. Detta skulle egentligen varit min lediga helg, men jag var snäll och bytte med en annan tjej som var bjuden på dop denna helgen.. Så jag blir fri nästa helg istället :)
 
Detta åt jag som sagt nyss till lunch:
 
Grillad marinerad fläskfilé, sweet chilisås, stekt vitkål med lite äppelcidervinäger på.. Mums! (köttet är dock rester från tidigare i veckan och detta var typ 5e gången jag åt det denna veckan :P) Så går det när man är liten i maten! Men jag tycker det är grymt gott så det gör inget!
 

Kommentarer

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0