Vägning 29/7- 2013

Måndag igen då!
 
Startvikt: 158,9kg
Vikt förra veckan: 101,1kg
Vikt idag: 99,9kg
 
Viktminskning:
-sedan förra veckan: 1,2kg
-sedan operationen: 44,9kg
-totalt sedan flytstarten: 59kg
 

Delmål:

-60kg
-kvar att gå ner: 1kg.
 
 
 
YES!! Då var jag äntligen under 100kg sträcket även om det bara är precis precis under! Själv fattar jag inte alls att jag just nu tappat 59kg! Idag har det på dagen gått exakt 9 månader sedan jag började på min flytperiod inför operationen.. Aldrig hade jag kunnat gissa då att jag skulle ha gått ner 59kg efter 9 månader.. Helt sjukt egentligen..
Även om jag är glad för att jag har nått under 100kg sträcket nu så har jag samtidigt så svårt att vara glad för att det är så overkligt för mig!
Jag har inte vägt såhär lite sedan 2004-2005 någon gång.. Min sambo har aldrig sett mig såhär "liten" förr, förutom på kort..
Känns så skumt att veta att jag snart har gått ner hela honom.. Sambon pendlar mellan 60-62kg till sina 178cm.. Så han är ju en ganska smal kille.. Känns skönt att jag blir mindre och mindre nu så vi slipper se ut som helan och halvan! :P
 
Jag har börjat märka att jag har svårt att ta emot komplimanger om min viktnedgång.. Antar att det beror på att jag själv i huvudet inte känner av den än på samma sätt som andra ser den.. Mitt huvud hänger ju inte med alls i förändringen..
Men de kommentarer jag fullkomligt avskyr är "men guuud vad mager du börjar bli" "du försvinner ju snart".. Nej, jag är inte mager, jag anses fortfarande att vara fet! Och nej, jag försvinner inte snart.. Jag väger ju försjutton fortfarande nästan 100 pannor!
Jag vet att de menar väl och att de är så stolta och glada för min skull och med det jag åstakommit.. Men jag har så svårt att ta till mig det just nu bara..
 
Konstigt det där.. att det alltid är lättare att ta till sig det negativa än det positiva folk har att säga om en..

Kommentarer
Postat av: Marita

Grattis! Himla bra jobbat! Snart nog är ni Halvan och Halvan :)

Svar: Haha! Ja, kanske det.. Tack så mycket! :)
Myzan

2013-07-30 @ 09:32:28
URL: http://Www.storblirlagom.blogg.se
Postat av: Talltita

Jag känner igen mig mycket i det där med kommentarer från folk - får också höra att jag 'försvinner' osv. En jobbarkompis förstår inte alls att att jag faktiskt vill gå ner 8 kg till, att då 'blir det ju inget kvar' men jag försöker förklara att går jag ner 8 kg till hamnar jag precis inom maxgränsen för normalt BMI... Får också höra att 'så fin du blivit!' vilket faktiskt nästan gör mig lite provocerad, om jag ska vara helt ärlig - var jag inte fin innan? Förstår att folk menar väl, men tror inte alla tänker sig för...

Svar: Nej precis.. Man förstår att de menar väl. Men jag håller med dig, var vi inte fina innan också? Jag tyckte aldrig att jag var ful som stor, bara för fet = ohälsosam! Men aldrig ful..Det är nog mycket så, det tänker sig inte alls för när de säger deras välmenande kommentarer..
Men man får väl helt enkelt ta dem med en nypa salt och tänka på vad man själv vill och tycker istället! :) Bara 8kg kvar till normal bmi alltså? Fasen vad gött! :) Kram
Myzan

2013-08-07 @ 13:02:48
URL: http://talltita.blogg.se

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0