På't igen!

Ja, nu var det verkligen dags att ge sig på träningen igen!!
 
Så idag efter jobbet stack jag till gymmet och körde ordentligt en hel timme.. Jag har ju som sagt inte tränat på två veckor nu förutom någon promenad hit och dit.. Jag lovar, det kändes verkligen att jag inte hade gjort det heller!

Först tyckte jag det var så jobbigt att träna.. framförallt när svetten började rinna, då kom jag ihåg hur mycket jag alltid egentligen har hatat att svettas så mycket! Men jag bet i det sura äpplet och fortsatte, så efter en stund började det faktiskt kännas ganska så gött!
Nu såhär i efterhand så känner jag mig mycket nöjd med mig själv och jag tror absolut att jag kommer sova gott i natt..
 
Jag är verkligen glad att jag tog mig iväg till gymmet idag. Det bevisar verkligen för mig själv att jag har fått in vanan att gå dit ändå och att jag kan ha "sjukbrejk" utan att ge upp träningen helt för all framtid liksom som man har gjort förr.. Gött!
 
Fick dock träna diverse delar av kroppen idag, för jag vet att jag inte kommer att få till ett till träningspass på gymmet denna veckan, och troligtvis inte nästa vecka heller..
 
På fredag efter jobbet så ska jag och sambon nämligen bila upp till jämtland, till hans mors sommarhus.. Kommer vara där i 5-6 dagar.. Så då blir det ju ingen träning då heller.. Men jag får försöka se till att det blir ordentligt med promenader iaf.. Eventuellt första doppet i sjön också? :)

Kommentarer

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0