Blähä!

Solen skiner ute, underbart! Synd bara att inte jag skiner lika mycket idag... Känner mig lite sur och tvär idag.. Hatar när man känner så när man egentligen inte alls vill det, utan bara vill vara glad!
 
Jag tog mig iväg till gymmet på förmiddagen idag iaf.. Började med att de bästa cyklarna var upptagna, jag som alltid börjar mitt pass med att cykla!! Tappade lite motivationen då.. Jag satte mig vid en roddmaskin och körde en kort uppvärmning. Sedan stegade jag vidare och körde styrkemaskiner resten av passet.. Hade tänkt ta en cykel på vägen ut, avsluta där.. tro fan de var upptagna då med!! Magen kändes sur också.. Den gjorde sig påminnd genom att göra ont genom större delen av passet.. Så det vart bara ca 45min träning idag..
Jag är inte nöjd alls!!
När jag satte mig i bilen och skulle köra hem gjorde sig magen påminnd ännu mer.. fick gå på toa och göra ifrån mig det första jag gjorde när jag kom hem! Gillar inte riktigt när magen typ ska börja göra ont bara för att man behöver gå på toa och göra "nr2"..
 
Dagen började nog surt bara för att jag ställde mig på vågen i morse och "tjuvvägde" mig.. Det visade sig att jag väger samma som i måndags.. vilket jag inte gillade! De få gånger jag "tjuvväger" mig mitt i veckan så brukar vågen visa något mindre iaf än vad det gjorde på måndagsvägningen.. Men inte nu! Det får mig att tänka "faaaan, nu kommer jag komma på en platåååå!!", "faaaaan, jag skulle inte ätit en 6e gång igår". "har jag ätit för många knäckebröd med avocado på nu? Är inte det nyttigt?"...
Jag blir så jävla nojjig och jag gillar inte det, inte alls! Är nog därför jag är sur!
Jag vill inte vara nojjig, vill inte känna pressen att måste gå ner varje vecka.. Hamnar jag på en platå nån gång så är det ju inte så konstigt.. De flesta brukar göra det några gången under sin viktresa.. Sen ska jag fan inte behöva nojja över att äta en 6e gång.. Jag SKA ju helst göra det, men jag äter ju oftast bara 5 gånger ändå..
 
Bläbläblä!
 
Det enda positiva jag har att se fram emot just nu idag är att en kompis kommer förbi senare och vi ska ut och gå! Då ska jag banne mig ta igen den motionen som inte blev av på cykeln på gymmet idag!
(visade sig visst i skrivande stund att hon fått förhinder, typiskt! Men det kan inte hjälpas..)
 
Ps. Igår kväll kunde jag skaka handen i luften så förlovningsringen flög av fingret.. Sedan fick jag på mig sambons förlovningring på mitt finger å hans ring är någon/några storlekar mindre än min..

Kommentarer
Postat av: EllinorO

Häftigt du får börja ha förlovningsringen i ett halsband runt halsen tills du är klar med viktnedgången och kan ta in den=)

Svar: Än så länge kan jag ha den kvar på fingret. Så jag håller kvar den där så länge det bara går.. Sen funderar jag på att sätta den på långfingret istället :P Sen efter det halsband :P
Myzan

2013-03-07 @ 18:52:16
URL: http://itekoppen.wordpress.com

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0