Redan hunnit..

Klockan är nu i skrivande stund inte mer än 11.10 men jag har redan hunnit med massor idag!
 
Jag gick upp kl 06.00 idag och det första jag gjorde var att dra igång en tvättmaskin. Sedan tog jag mina tabletter till lite vatten och åt frukost bestående av 1/2 Skyr- Jordgubb. 06.15 klär jag och Joakim på oss och går ut till bilen och får skrapa rutorna då det är så kallt..
Jag skjutsar hon till stationen så han kan åka med tåget till sitt jobb, sedan susar jag iväg till en mack och tankar bilen full. Efter det står jag utanför Rejmes (bilverkstad) och inväntar att de ska öppna 07.00 så jag kan lämna in bilen..
Detta behövde åtgärdas på min bil: torkarblad -bytas, spolare- felsökas och åtgärdas (kommer inte ut någon spolarvätska alls vare sig i fram eller bak på rutorna..), Skrammel i bak vid guppig väg- felsökas och åtgärdas (kan vara avgasröret som händer lite löst?), Varningslampa- avkoda vad det är för fel samt åtgärda..
Får se vad denna trevliga inlämning kan kosta mig! :P (Antar att det går på ett par tusenlappar minst, min vanliga tur liksom)..
 
Efter det for jag med bussen in till stan, bytte buss där och for hem. Väl hemma hängde jag upp maskinen med tvätt som nu var klar. Satte mig sedan och tittade på sista filmen i Twilight-serien samtidigt som jag satt och sydde hål i fyra par strumpor.

När filmen var klar ordnade jag förmiddagsfika bestående av en kopp te och stekt ägg på hårdbröd och skötte min farm på FB.. :P
Nu har jag precis vikt ihop tvätten som var i tummlaren och ska snart köpa en biljett till lillasyster som ska komma hit och hänga med mig på fredag.
 
Vid 12 ska jag ta bussen in till stan igen för att träffa en kompis, vi ska äta lunch ihop. Kanske blir det en tur i affärer också, får se..
 
Någon gång under dagen borde verkstaden ringa och säga om de har hunnit fixa klart allt eller om de måste beställa någon del och vad hela kalaset kommer gå på. Så eventuellt kan jag åka iväg och hämta hem min bil idag, annars får den kanske stanna kvar till imorgon om de inte är klara med allt..
 
Middagen här hemma idag ska jag stå för, det blir rotmos och köttkorv. (blir första gången jag äter köttkorv tror jag, men det är säkert gott)..
 
Det är verkligen skönt att vara ledig någon dag mitt i veckan för det är då man hinner med att fixa massa sånt här som man annars bara skjuter upp till senare.. Jag är ledig imorgon också, men då ska jag satsa på att träna igen (gjorde ett 40min pass igår efter jobbet)..

Ha en bra dag! :)

Kommentarer

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0