Fredag igen

Ja, då var det åter igen fredag då.. Veckan har gått fort, precis som alla andra veckor!

Idag var jag till gymmet och tränade för 2a gången denna veckan.. Det gick bra, jag körde effektiv träning 1 timme! :) Både kondition och styrka..
<---- Benpressen på gymmet idag.. My= stark! ;)

Sedan blev det indisk hämtmat med sambon.. Min mat räckte till 4st My-portioner, dvs. fick jag 3 matlådor till nästa vecka! :) gött!

Många snackar om hur dyrt de tycker att det blivit med att handla mat efter operation och hur de inte vill lägga pengar på bla. utemat/ restaurangbesök... Men jag tycker tvärt om! Vi lagar lika stora mängder mat som förr, men det räcker till många fler portioner! Sedan så hämtar vi oftast hem maten från restauranger vilket gör att man lätt kan välj själv hur mycket man lägger på tallriken och hur många matlådor det blir.. Men går vi ut och äter skulle jag inte se något hinder med det heller.. Jag skulle antagligen be om "doggybag".. Eller så skulle jag lämna maten.. Jag njuter ändå mer av maten nu än vad jag gjorde förr då jag orkade äta upp allt på tallriken, så därför ser jag det som att jag ändå får mer valuta för mina pengar nu när jag går ut och äter. :) ( Sen kan jag tillägga att jag aldig har varit snål ;P)..
 
  <---- Min lasange-lunch härom dagen på jobbet.. Inga stora matlådor som ni ser..
 
<----- En annan lunch här hemma i veckan.. Omelett gjord på 1 ägg, fylld med skinka, ost, tomat, lite tacosås och oliver.. Jag åt halva omeletten..
 
<----- Middag hemma i veckan.. Jag äter vanligen på assiette. Känns lättast att hålla koll på mängden då (utan att mäta upp den)..
 
 
 
Trevligt att se lite bilder, eller hur? :)

Kommentarer
Postat av: Camilla

Jag har varit opererad lite över ett år och i början tyckte jag det var jobbigt att be om barnportion eller halv portion det är mycket lättare nu. De gånger jag inte får det tar jag alltid "doggybag" och tar med resterna hem, oftast behövs en låda även när jag äter barn/halv portion så jag håller med dig pengarna räcker längre idag än för ett år sedan 😊.

Fortsätt bara som du startat så kommer allt bara bli bättre och bättre ☺

Svar: Tack så mycket! Ja, jag hoppas att allt bara fortsätter flyter på som det gör nu...:)
Myzan

2013-03-23 @ 10:23:48
Postat av: Sofia

Haha, jag har lika smålådor med lasagne i frysen!

När jag har varit ute och ätit har jag visat upp intyget från usö och fått betala mindre - det gillar jag! :)

Kram!

Svar: Har också gjort det några gånger bara. Har hittills fått betala ett mindre pris. Fått barnportion eller halv portion.. Så det är bra att ha det där kortet :) Kram
Myzan

2013-03-24 @ 16:37:07
Postat av: Madde

Äta ute gör jag lycka mycket nu som förr. Det skulle väl inte ha kostat mindre förr tänker jag? Om om jag skulle köpa med mig ute mat hem så får man ju matlådor så jag säger bara vad billigt de har blivit med mat nu förtiden! :P Men sen på många ställen kan man ju be om barn portioner med men inte alltid jag gör de.

Svar: Just ute-mat tror jag att många menar att de "fick mer valuta för pengarna" förr då de orkade äta upp sin portion på restauranger.. Sedan resonerar många att det har blivit dyrare att köpa hem mat efter då det ska planeras en massa mellanmål osv.. Jag själv ser inte alls att det är dyrare.. Jag tycker maten är betydligt billigare nu och räcker längre! :) Jag tycker det är toppen! :)
Myzan

2013-03-26 @ 14:45:23
URL: http://gbpminviktresa.blogg.se/

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0