Vägning 25/3- 2013

Startvikt: 158,9kg
Vikt vid förra vägningen: 123,2kg
Vikt idag: 122,5kg
 
Viktminskning sedan förra veckan: 0,7kg
Viktminskning sedan operationen: 22,3kg
Viktminskning totalt: 36,4kg
 

Verkar vara lite ojämn viktnedgång just nu.. Ett tag hade jag sånt flyt, visste exakt att jag skulle gå ner strax över ett kilo.. Nu kan vad som helst hända känns det som.. Nu tappade jag 0,7kg, förra veckan 2kg, veckan föra det 0,1kg.. Väldigt ojämt.. Så länge det fortsätter att bli minuskilon på vågen så får jag vara nöjd.. Men jag måste vara ärlig att jag känner mig så misslyckad och missnöjd varje gång det visar sig vara mindre än ett kilo sedan veckan före.. Ja, jag vet.. det är helt sjukt att förvänta sig så mycket varje vecka.. Jag kan inte hjälpa det! Jag har så mycket kvar att gå ner.. Jag vill hinna, jag vill veta att det verkligen får bli så.. Vill inte förbli fet..
 
Jag kände inte alls för att träna som jag hade tänkt idag då jag blev så opepp av vågen.. Men jag tog mig iaf ut på en promenad med en kompis före lunch.. Blev väl ca 45-50min promenad.. :)
 
Men imorgon är det nya tag å jag ska både gå fram och tillbaka till träningen samt träna en timme är tanken!

Kommentarer
Postat av: stina

Det är det som är nackdelen med viktresan, är att det blir sån fix! Egentligen ska du inte väga dig över huvudtaget.. väg dig kanske 1 gång i månaden.. samtidigt som man vill ha en pepp när det går så bra och att man vill ha en följkurva.. Jag följde den stora blogg tjejen IAATC. (http://www.expressen.se/halsa/benita-bloggade-sig-i-form/) Men det blev för mycket för henne att blogga om vikten, och det blev en fixering vid vågen och hon blev bara besviken. Men att hon tänkte att hon faktiskt hade gått ner runt 50 kg, var inget som hon tänkte då..

Du gick ner 0,7 kg.. vem vet, du kanske ha BYGGT 1 kg muskler ? : ) Det är något som en personvåg inte talar om. Därför tycker jag inte att du ska lägga energi på att bli besviken : ) 0,5 kg i veckan är jävligt bra!!! allt över det är bonus och blire 0,1-0,4, ja, det kan bero på all muskler som tränats upp :) Blire någon gång 0 eller + 1.. ja, det är en resa för kroppen, och ibland strejkar den och ibland behöver den något annat, för jävligt nog så vänjer sig kroppen vid samma träning, Prova något annat och chocka kroppen, så ska du se att det rör på sig :) Du är DUKTIG! 36,4 kg.. wow :D

Svar: Tack Stina! :) Jo, jag vet ju egentligen om allt detta och jag ger precis samma tips själv till andra :P Det är bara svårt att själv ta till sig dem.. Men jag ska försöka sluta se så negativt bara för att jag inte är helt till freds med vågen alla gånger.. det är bra resultat oavsett! Och det händer ju så mycket annat kring mig som inte vågen kan tala om.. :)
Myzan

2013-03-25 @ 14:36:09
URL: http://svanholmstina.blogg.se
Postat av: Frida H

Men det är ju jättebra och som sagt ojämn viktnedgång kan bero på jämn uppbyggnad av kanske muskler? :D
Men bara fortsätt röra på dig och kanske kolla hur dina centimetrar ser ut?

Som nu när jag vägde in på för op så var mitt omfång i midjan lika stort som när jag var 10kg större. Vilket berodde på att jag bara gått ner i vätska och förmodligen muskelmassa och inte i fett.
Men med dig däremot har du gått ner i fett och det syns just där det suttit ;D Dvs mät dig och se!

Kram

Svar: Tack! Jo, jag mätte mig för ett par veckor sedan då jag hade en liten siffra på vågen.. Det hade hänt en hel del där då.. :) Finns så mycket andra positiva saker som händer och förändras omkring en som inte vågen kan tala om.. :) Kram
Myzan

2013-03-25 @ 14:56:57
URL: http://livingdeluxe.blogg.se
Postat av: Madde

Det är alltid skönt med minus oavsett om de är ojämt vecka från vecka.

Svar: Jo, visst är det så :)
Myzan

2013-03-25 @ 20:36:43
URL: http://gbpminviktresa.blogg.se/

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0