Imorgon far jag!

Ja, imorgon är det dags för min födelsedagsresa! :)
 
Ikväll är det dags att packa ihop allt.. fast egentligen borde jag nästan inte packa något förutom necessären då det är en shoppingresa! ;)
Ok, ett ombyte borde jag ha med utifall jag faktiskt inte hittar något! Jag tänker ju inte bara köpa för köpandets skull, utan det ska vara något som jag vill ha, sånt som jag behöver och är praktiskt!
 
Men jag letar främst efter ett par nya mörka byxor, gärna svarta.. Sedan någon riktigt tjock gosig tröja samt vinterstövlar! Dessa saker är största prio! Allt annat jag hittar är bara plus.. :)
 
Åh vad kul det ska bli!
Skönt att min förkylning verkar hålla sig till lite lätt hörselnedsättning (mer än min vanliga nedsättning då menar jag), droppsnuva och lite torr/hes i halsen..
Jag började känna symtom redan i måndags kväll när jag kom hem från jobbet, men jag valde att dra till gymmet på tisdagen ändå.. Jag hade tänkt att träna idag med, men jag kände att jag vill inte riktigt utmana ödet att bli sjukare än vad jag är nu när jag ska åka bort!
 
Vid 13.10 lyfter vi från Arlanda imorgon iaf. Men vi ska vara där kring 10.00 hade vi tänkt oss så vi hinner parkera och checka in bagaget och sådant innan.. Så vi far väl hemifrån strax före kl 8 imorgon. Inte allt för tidig morgon iaf! :)
 
Vi är framme kring 16 på eftermiddagen och har därför fredagkvällen på oss där nere samt hela lördagen! Det som dock är lite synd är att vi far hem tidigt på söndagen, redan vid 9-snåret.. vilket gör att vi inte hinner med någonting den dagen.. Sambon hade valt det planet för att han inte ville komma hem allt för sent på en söndag när han ska upp till jobbet på måndagen.. Vilket jag kan hålla med om är smart tänkt.. Men ändå synd då det blir en så kort helg där nere.. Men det går ju alltid åka tillbaka flera gånger! :)
 
 

Kommentarer
Postat av: Madde

Grattis! :D

Svar: Tack!
Myzan

2013-11-15 @ 14:09:04
URL: http://gbpminviktresa.blogg.se/
Postat av: Eleonor

Ha en riktigt trevlig resa! Det finns ett jättestort shoppingcenter i Paris som ligger under jorden, shoppingcentret heter Forum des Halles. Och så måste du ju gå på Champs Elysée för att kolla alla märkesaffärer :D

Svar: Vi hann inte med så mycket då vi eg. Bara hade lördagen att se oss omkring. Men vi var till ett annat stort köpcenter: Lafayette . De hade massa märkesvaror också.
Myzan

2013-11-16 @ 08:01:25
URL: http://thecrowandthebutterfly.blogg.se/

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0