Vägning 18/11- 2013

Måndag igen och jag är tillbaka från Paris. Kom hem igår vid lunchtid efter en snabb shoppinghelg. Men mer om det i ett senare inlägg..
 
Vågen är verkligen ojämn numera! Förr kunde man ju uppskatta på ett ungefär från vecka till vecka vad det skulle bli för viktminskning, men verkligen inte nu!
 
Startvikt: 158,9kg
Förra veckans vikt: 85,3kg
Dagens vikt: 85,1kg
 
Viktminskning:
-sedan förra veckan: 0,2kg
-sedan operationen: 59,7kg
-totalt sedan flytstart: 73,8kg
 

Viktminskningsdelmål:
 
- att gå ner 74kg..
Kvar att gå ner: 0,2kg
 

Jaja, det går ju sakta men säkert neråt iaf.. Det får man ju vara glad för! Men egentligen stör inte vågen mig så mycket alls.. Det som stör mig mer är att jag inte kan ha vilka vanliga byxor som helst nu, trots att jag inte väger så jätte mycket längre!
På vanliga avdelningar är ju storlek 44 de största. På vissa modeller kan jag ju ha den storleken, men inte ifrån den normala avdelningen, utan ifrån "tjockisavdelningen" som också har från storlek 44 och uppåt..
Detta beror på att jag har så stor häck och en jäkla hängmage ivägen! Så antingen passar de i fram men inte i bak, eller tvärt om.. Å sen för att inte tala om mina sladdriga lår som flyter ut när jag sätter mig ner.. (eller ja, hela jag flyter ut när jag sitter/ligger ner).. Fy sjutton!
 
Jag undrar egentligen hur många kilos häng/sladder jag har över kroppen?!? Det borde vara en hel del..
 

Aja, det är väl en del jag får leva med av det där.. Men lite kanske jag kan göra något åt i framtiden eller att det på sikt drar ihop sig självt.. Jag får ge det lite tid!
 

Kommentarer
Postat av: Marita

Klen tröst kanske, men ju långsammare viktminskningen går desto mer kommer huden klara att dra ihop sig. Och så är du ju så ung! Det kommer att gå bra! Eftersom du gått ner så fantastiskt mycket så blir det ändå så att du får operera bort en hel del, men hudens spänst (trots allt sladdrigt) gör att det kan bli riktigt snyggt när hela processen, inklusive allt, är klar.


Svar: Tack ska du ha! :) Jo, jag vet ju att en långsam viktnedgång är bättre för huden. Så det är väl därför jag inte känner att det är lika viktigt att hetsa på med det längre.. Fast samtidigt har det alltid varit vågen som visat "tydligast" resultat, så därför har man ju blivit lite fartblind och vill att allt ska ske med en gång.. Men jag ska nog försöka tänka om lite och tänka mer på hur kläder jag köper nu sitter, och hur de sitter om några månader. Kanske har det hänt grejer med figuren som gör att man kan minska en storlek.. :) Det är sånt som börjar kännas viktigt nu..
Hur som helst så är jag väldigt glad över allt jag har tappat i cm/bmi och vikt! :)
Myzan

2013-11-18 @ 10:56:14
URL: http://storblirlagom.blogg.se
Postat av: carina

Hej! Vill tipsa om byxor ( både jeans och andra) Dea Axelsson har många storlekar och många olika bredder på lår och midja. Och Flash har jättesköna jeans och upp till storlek 46. Flash har också olika modeller, mina senaste hette Sanna och dom är lite vidare i låren och lite högre midja. Och det här med kroppsformen den kommer förändras hela tiden även om du inte går ner så mycket längre. Så har det varit för mej . Nu 5 år efter min op.så förändras jag fortfarande fast jag är i mål viktmässigt. Allt liksom dras neråt. Ps. För en vecka sen gjorde jag min stora bukplastik, 2,5 kg skinn togs bort :-) Helt underbart och helt otroligt matt mage man har nu. Ska bli roligt och höra hur det var i Paris och vad du hittade och shoppa // carina

Svar: Tack för tipset på byxor! :)Ja, visst lär det väl vara så att kroppen fortsätter att formas. Men jag vill nog inte påstå att jag inte går ner så mycket längre, hade ju ändå en viktminskning på 1,6kg till förra veckan och till denna 0,2kg. Att fortfarande tappa 1,8kg på två veckor 11 månader efter operationen ser jag stor viktminskning fortfarande! ;)

Åh vad härligt det låter med bukplastiken! Hoppas att du får fortsätta vara lika nöjd med den och att det läker ihop fint! :)

// My
Myzan

2013-11-18 @ 14:42:00

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0